Közeledik a karaván?
9-10!
Én tudok várni a jövő hétig.... Ti nem??? Olyan buták vagytok.... Pedig, ha nincs igazam, akkor ki lehetett volna mevetni, tét nélkül. Ellenben most mindenki negtette a tétjeit.
Javaslom, várjuk ki a jövő hetet, ki fog nevetni!
15.
Én bevállalom! Sőt, elnézést kérek, amennyiben tévedtem. És te? Bevállalod, hogy elismered, hogy igazam volt?
Én, megtettem a tétjeimet!!! Vállalom az ellenfél ajánlatát! Elfogadja? Netán emeli?
Egyedül nem lehet társasjátékot játszani! Illetve lehet, de a bekiabáló kibic sosem lehet győztes! 🤑
Jé....
A névtelen nagyarcok eltűntek.... Hová lett a határozottság???
Ja??? Vagy ugyanúgy tudják, mint én, hogy a jövő héten megnyitják a migránscsapot, csak be akarták csapni a közönséget? És ez mire jó? Én tudom. Ő is tudja. De megpróbál lehurrogni....
Ez nem ellenzék, ez ellenség! Előre bocsátom, mielőtt kiforgatják az én "köteles beszédem" (bár, nem bánnám) szóval.... Az Egri Csillagokban úgy kezdődött, hogy Hegedűs nem volt lelkes... Aztán az anyagi jóléte aggasztotta... Aztán úgy döntött, hogy beengedi a törököt a többség rovására... Mivel nem sikerült, felakasztották...,
😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!