Fideszesek miért gondolják azt hogy Magyarország gazdasága közeledik a nyugatéhoz?
Figyelt kérdés
Kb. egész Kelet-közép Európa távolodik a nyugati életszínvonaltól, mivel az sokkal nagyobb tempóban javul.
Viszont mi még gyorsabban távolodunk nyugattól mint pl. Szlovákia vagy Szlovénia vagy Csehország, akik enyhén szólva lehagytak minket.
2017. júl. 17. 15:32
1/6 anonim válasza:
Amit leírtál azzal egyet is értek viszont miből következtetted azt le hogy azt gondoljuk hogy közelednénk a nyugathoz? Ez nonsense.
Csak mert a párt állít valamit nem jelenti azt hogy az egész szavazótábora egyetért minden egyes szavával
2/6 Dzseri válasza:
azért mert a fidesz média, élen a köztvvel kimosta az agyukat
3/6 anonim válasza:
Nézd, a fideszesek hinni akarnak.
Aki pedig hinni akar, azzal nem tudsz mit kezdeni.
4/6 anonim válasza:
Én a fideszre szavaztam mégse gondolnám hogy különös képpen közelednénk a nyugathoz.
5/6 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes, de sok ismerősöm az és még tőlük sem hallottam olyat, hogy közeledünk a nyugathoz.
6/6 anonim válasza:
Az árakat már sikerült utolérnünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!