Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért szeretik...

A magyarok miért szeretik annyira a háborút meg a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy a sorkatonaságot újból fejünkre zúdítani akaró Mi Hazánk igencsak erősödik.

2019. máj. 24. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
18:04: ezen az oldalon például elég sok a megnyilvánuló fotelhuszár, aki szívesen visszahozná.
2019. máj. 24. 18:21
 12/22 anonim ***** válasza:
18%

"gyűlölködő"

A gyűlölet is természetes. Azonban irányított, kollektív gyűlölet kell.

2019. máj. 24. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

A gyűlöletet nem tudod irányítani, pajti.

Majd ti is rájöttök, de akkor már késő lesz.

2019. máj. 24. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

"Jaja, meg így tudnak gazdag és élhető társadalmakat kialakítani, hogy a lakosságuk 80%-a nem gyűlölködő, fődbuta prolikból áll, hanem fejlett, 21. századi emberekből."

Itt a példa az általad felsoroltakra mindjárt, gondolom nálad ők is a 80%: [link]

(hölgyeknek kötelező!!:))

2019. máj. 24. 18:25
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
2019. máj. 24. 18:36
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

"A nyugatiak miért hisznek benne, hogy nem lesz többé háború meg nem kellenek a katonák, amikor az erőszak az élet természetes része?"

Nem hisznek benne, mindnek nagy a hadereje és rengeteget mozognak is az utakon, tehát látni lehet hatalmas katonai mozgásokat, nem csak ülnek egy LKT-ban.

2019. máj. 24. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem hinném, hogy annyira szeretnék, az meg más dolog, hogy a Toroczkai-párt annyira mondogatja ezt, de elképzelhető, hogy nem is lenne az egészből semmi, akkor sem ha nagyon megerősödnének.
2019. máj. 24. 20:46
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Az a baj, hogy pont azok nem nézik meg ezt és a hasonló videókat, akiknek kellene.

Én nem akarom, hogy a lányom olyan országban kelljen éljen ahol ilyenre már nem is reagálnak az emberek.

Mert nem az volt a félelmetes, hogy az ilyen erőszak megtörténik - sajnos megesik mindenhol - hanem amilyen közönyösen nézték az emberek, ahogy senki nem tett semmit csak hagyták hogy történjen.

Aki most a migránspártiakra szavaz az ugyanilyen. Nem ő teszi a rosszat a maga kezével - hanem hagyja, hogy más megtegye. Miközben csak annyival kellene ellene fellépnie, hogy nem engedi nekik, hogy oda kerülhessenek, ahol megtehetik.

2019. máj. 25. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
Már bocs, de miért áldozzam fel magam egy ismeretlen nőért? Aki egy nőt így megüt, az egy váédelmére kelő férfit valószínűleg megkéselne. Nem vagyok baloldali (libertariánus vagyok (nem liberális)) mégsem értem a logikát. Miért várja el egy csomó ember, hogy férfiak áldozzák fel magukat ismeretlen nőkért, a nők meg kb. soha nem áldozzák fel magukat egy férfiért, akár ismeretlen akár nem, és azzal viszont senkinek sincs problémája? Már egyenlőség van, bármelyik fél feláldozhatja vagy nem magát a másik félért.
2019. jún. 9. 21:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus hárítás, ez az a viselkedés ami romlásba visz mindent, legyen az a környezet, a szegénység vagy bármi.

Nem mondtam, hogy a férfiaknak kellene tenni valamit és a nőknek nem.

Nem mondtam, hogy az a valami amit tenni kell az az, hogy odamegy és beleavatkozik ő maga.

De a jogban is kategória a segítségnyújtás elmaradása, pontosan amiatt, hogy nem maradhatsz tétlen, nem vonhatod meg a válladat, hogy majd vaki csinál valamit, neked nem dolgod. Igenis dolgod. Felveszed a telefont és hívod a rendőrt. Szólsz, hogy hagyják abba. Hívsz még másokat, hogy többen legyetek, mint akik bántalmaznak.

De a legfontosabb - megakadályozod, hogy ez a helyzet kialakuljon. Amit írtam az pont ez volt - csak ez nem tetszik, ezért figyelmen kívül is hagytad, hogy "Miközben csak annyival kellene ellene fellépnie, hogy nem engedi nekik, hogy oda kerülhessenek, ahol megtehetik."

TUDOD mi történik, TUDOD kik teszik, akkor miért nem teszel ellene semmit?

2019. jún. 10. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!