A kormányszimpatizánsoknál miért csak Soros és a migránsok ütik meg az ingerküszöböt?
Valamíért úgy érzem,hogy egyéb problémákról nem is lehet velük beszélni,ugyanis reflexből visszautasítják ezen dolgok komolyságát. Mindenbe a bevándorlást látják s kizárólag azt tudják kritikus pontként megnevezni. Igaz lenne ez,vagy tévesen szemlélem a dolgokat? Ha tévedek,miben és hogy? Szívesen várom a vitaképes,értelmes kormányszimpatizánsokat!
Válaszokat előre is köszönöm!
Jól látod kérdező, a fideszes törzsgárda -46,43,kakukkmarczy- már meg is kezdték a kétségbeesett magyarázkodást.
Ezt szokták ha valaki jól ráérez valamire és az nem tetszik nekik. Még van pár fideszes törzsszázalék, gondolom közülük is jön pár.
#11:Nekem mondhatod,ugyanis én ezeket az alapkoncepciókat nagyon is támogatom! S megjegyezendő,hogy érekezett értelmes CSOK-kritika is kormánykritikus oldalról,emlékeim szerint etnikai tömb kialakulása volt a legfőbb állítás.
S egyébként én értem,hogy ezek fontosak,de nyilván sokan meglepődnek,mikor egyes egyének ugyanazt állítják,s ugyanolyan formában mint a kormánypártok képviselői. Ugyanis ez arra engedhet következtetni,hogy valaki képtelen önállóan gondolkodni(ami persze nem feltétlen igaz). Ellenben a kérdésemre még mindig nem érkezett kormánypárti válasz,ami komolyabb volt. Ha elszakadunk a Soros-migráció-család hármastól,akkor már nincsenek is problémák?
7: Így van, nem most kezdődtek a problémák, de a Fidesz se tegnap került hatalomra. Mind az egészségügy mind az oktatás évek óta a béka segge alatt van és semmit nem lehet hallani arról, hogy próbálnának valamit kezdeni ezekkel.
4 éve egyik idős rokonunkat be kellett vinnünk a kórházba mert rosszul lett, és úgy fogadtak minket, hogy minek hoztuk be, otthon kellett volna hagynunk meghalni, ott csak a helyet foglalja. Utána még vissza kellett mennünk és bónusz pénzt kellett fizetnünk az ápolóknak, hogy egyáltalán hajlandóak legyenek foglalkozni vele.
Én elhiszem, hogy a bevándorlás nem annyira jelentéktelen dolog mint amennyire páran hiszik, de te is elhiheted, hogy ameddig ilyen állapotban van az egészségügy és az oktatás sem sokkal különb addig pont lesz*rom, hogy mi van a migránsokkal. Nem akarják beengedni őket, oké, ne engedjék, de ne legyen már ez a mentségük arra, hogy semmi mást nem csinálnak.
A kérdező nem érti a helyzetet!
2015-ben Röszke még CSAK így nézett ki:
2016 nyarára már ilyen helyzetek is előfordultak:
2018-ban pedig már elszabadult a pokol:
Aki végignézi ezeket a fotókat, pontosan láthatja, hogy durvult el a helyzet egyre jobban, és hogy Magyarország legégetőbb problémája igenis, ma is a migránsválság!
#14:Én értem,csak véleményem szerint roppant furcsa,hogy egyik kérdés sem belpolitikai jellegű. Ugyanis valljuk be,jelenleg Magyarországon a migráció mértéke és jellege nem mutat olyan szintű súlyosságot mint Nyugaton. A családtámogatás is érdekes téma,de ott is lehetnek problémák(érdemes elolvasni azt a cikket a CSOK-ról,Válasz Online),s ott is nagyon le van egyszerüsítve a kommunikáció.
#16:Így van,hasonlóan vélekedem én is. Szó nincs a migrációs krízis mismásolásáról! Szimplán nem gondolom,hogy jót tesz nekünk az állandó feszültségkeltés és túlzás bizonyos témákban,egyes területeken pedig teljes ignorancia figyelhető meg.
Egyáltalán nem csak az üti meg.
Szerintem azért ez folyik a csapból is, mert a Fidesz a külpolitikában sokkal jobb, mint belpolitikában. A belpolitikában pedig eddig MINDEN kormány rossz volt. Az oktatással, az egészségüggyel soha senki nem mert érdemben foglalkozni.
Azon kívül a Fidesz erejét nagyon nagy részben az "ellenzék" lenullázódásának köszönheti.
Most ez EU-s választás, külpolitikáról szól, és mivel azzal nagyjából egyetértek a Fidesszel, rájuk fogok szavazni. De ha nemzeti választás lenne, akkor is nagy bajban lennék. Egyszerűen senki más sincs a porondon, aki egy kicsit is komolyan vehető volna. A Jobbik már közel volt hozzá az utóbbi években, de sikerült kicsinálni saját magukat. A többiek meg (1) nem változtak semmit az elmúlt 40-60 év alatt, ugyanazoknak a családoknak a leszármazottai akarják maguknak a koncot, mint akik a szüleimet, nagyszüleimet "boldogították"; (2) régebben azért képviseltek valamiféle erőt, de szétforgácsolódtak, és egymás közt is marakodnak; sokszor még csak nem is képesek kulturáltan viselkedni; súlytalanná téve ezekkel saját magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!