Szerintetek miért nem volt még egy olyan tüntetés, mint ami annó 2006 ban volt? Mi lenne az amire az emberek utcára vonulnának, és esetleg kormányt buktatnának?
Még mindig nem értem milyen agyhalál, vagy aljasság működhet azokban, akik 2006-t a fidesz sarának akarják beállítani, amikor 10 évig a Jobbik vállalta fel, holott valójában a Böszme rendezése volt....
Mit állapított meg a kormány által felállított vizsgálóbizottság? Törvénytelen, szakszerűtlen, túlzott rendőri intézkedések történtek.
No, ha ez igaz, akkor lemondás, vagy leváltás járt volna érte, nem külön prémium és díszpolgári cím!
Kitüntetést, rendkívüli javadalmazást kiemelkedő eredményekért szoktak adni, nem rossz munkáért!
Kakukk, Te már megint miről beszélsz?
Totál nem értem, hogy milyen kitüntetésekről beszélsz például, de állandóan összevissza hadoválsz, olyan dolgokról ami nem kapcsolódik a kérdéshez...
Miért nem volt még?
Pl. azért mert tavaly a Fidesz 49%-al megnyerte a választást, míg az MSZP az őszödi beszéd kiszivárgása után 10-20% körül ingázott. Sokkal többen utálták és jóval nagyobb feszültségek voltak mint ma, és nem csak a politikában is, hanem minden szegmensen.
És ha a tavalyi tüntetők kormányt buktattak volna az totál értelmetlen lett volna. Kiírtak volna új szavazást és csak annyi lett volna a tét hogy lesz e újra kétharmad vagy nem.
Az emberek harmada Fideszes, a másik harmada ellenzéki sok-sok pártra szétosztva míg az utolsó harmad nem foglalkozik a politikával. Kormánybuktatáshoz ez kevés.
Szeretem ezt a negatív értékelést!!!!
A 13-ban közölt linkem 0%-ban hasznos! 😄😄😄
Pedig Gergényin kívül van még egy név benne! A fővárosi rebisz parancsnoka! Mert ugye demokratáknál, kardlapozásért, fejmagasságban kilőtt gumilövedékekért, meg viperázásért kitüntetés jár!!!!
És a dátumok is árulkodók! 2016 okt. 23. 50 éves évforduló volt.... 50 évvel korábban lőttek a tüntető tömegbe....
Én nem bánom, ha a balogokra is lehet alkalmazni a demokrácia eme formáját! 😄😄😄
Kik azok a Balogok?
Mar sokadjára emlegeted Őket...
Nem kéne neked egy pszichológus?
17.
Balog szó régies jelentése:
Ügyetlen személy vagy kéz). Ügyesség, ötletesség nélküli. Mozdulataiban nem elég gyors, mozgása a célnak megfelelően nem eléggé kifinomult, gyakran hibázó.
"– Nem leszel te jó ács, fiam – zsörtölődött az ácsmester az inasára – eléggé balog vagy te ehhez. – Kifogtam egy balog fiút a bálon – panaszolta barátnőjének a lány. – Tánc közben letaposta a lábam."
Kimaradt egy aktuális. Ukrán betelepítés a lakosság megkerdezése nélkül egyoldalú döntéssel és ukrán migránsszalló biznisz a kormány által bezáratott kórházakból,óvodákból,iskolákból.
Meg a szemétegető multik. Minden nagyobb város mellett van egy szemetégető amikbe egész európaból hordjak jó pénzért égetni a szemetet,mert ők nem akarjak már mérgezni vele az országukat a magyaroknak meg úgyis mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!