Internet. Index hvg origó pesti srácok. Aztán megpróbálok kihámozni ezekből valamit. Nem könnyű. Az egyiken minden faxa a másikon csupa nyomor.
2019. máj. 22. 16:35
2/16 anonim válasza:
Akiket én ismerek-óriásplakátok a lokál és ennyi.
2019. máj. 22. 16:41
3/16 anonim válasza:
Internet - a híreket amik aktuálisan megjelennek azt vegyesen sokféle médiában nézem, van hogy 444, index, de lehet origó vagy Magyar Nemzet is, vagy akár Politico, vidéki kis lapok, amit feldob a kereső abba belenézek és ha fedi a témát amire kíváncsi vagyok akkor elolvasom. Ha abban még nem találtam meg ami érdekel, nézem a következőt.
Echo tv, rtl klub híradója, M1. Info rádió, Petőfi, Kossuth és Karc fm.
Nem szeretem a TV2-t meg az ATV-t, azokba csak akkor nézek bele ha konkrétan ott van csak amire kíváncsi vagyok.
2019. máj. 22. 16:57
4/16 anonim válasza:
Legyünk őszinték, az emberek egyik fele szavazni se jár, de tájékozódni még a másik fele sem szokott. Azt talán ne nevezzük tájékozódásnak, hogy valaki eleve a szájízének megfelelő politikai fröcsköléshez készíti be magát a tévé előtti foteljába, hogy még véletlenül se halljon olyat, ami neki nem tetszik. Az eredendő tájékozódás legfeljebb onnan származik, hogy esténként az öregek a vacsoraasztalnál gyűlölettől szikrázó szemekkel ecsetelik a szovjet / náci munkatáborokban eltöltött éveiket, és egyéb 20. századi megpróbáltatásaikat...
2019. máj. 22. 17:01
5/16 anonim válasza:
Négyeskének nagyon igaza van!
2019. máj. 22. 17:18
6/16 anonim válasza:
16:57: az Echo tv másfél hónapja kimúlt.
2019. máj. 22. 20:08
7/16 anonim válasza:
Alapesetben az M1 + néha az origo (bár nem szeretem).
Ha egy-egy konkrét hír felkelti az érdeklődésemet, akkor főleg interneten (esetleg televízióban), hogy pontosan honnan, az az adott hírtől függ.
2019. máj. 22. 20:21
8/16 anonim válasza:
Jogos. A neve tényleg már HÍR tv, de nagyobb részben az ECHO-s műsoraikat nézem, ez ugrott be.
2019. máj. 22. 23:31
9/16 anonim válasza:
Interneten bármi, ha felkelti az érdeklődésemet a cikk, amúgy főképp Index és Origo.
Tévében RTL, TV2 vagy M1.
Most gondolom azért kérdezed, hogy megtudd csak Fidesz szimpatizáns oldalakkal, csatornákkal kerülünk-e szembe, de nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!