Az ellenzéki szavazók tisztában vannak vele, hogy 100%, hogy vasárnap elsöprő Fidesz győzelem lesz?
Kis fideszes kérdező haverom, tök mindegy, mi lesz az eredmény. Kicsit nő a mocsok, kicsit ismét nő a silányság, kicsit ismét nő a gyűlölködés és a hazugságáradat. Na és? A lényeg nem abban van, mi az eredmény. Még abban se, mit gondolsz erről.
A lényeg abban van, hogyan élsz, mik az igényeid és milyen az életminőséged. Továbbá abban, nekem az életminőségemet mindössze az rontja, hogy kicsit több a silány ember körülöttem, de tudom, miképpen kell kikerülni, átlépni őket. Én tehát élek, az igényeimet kielégítem akkor is, ha a Fidesz vasárnap 100%-ot csinál, meg akkor is, ha 0%-ot. Na de te? Meg a többi? Ők miért rinyálnak, miért mennek külföldre? Tán csak nem a silányság fáj nekik? Tán csak nem zavarja őket a hazug tömeg sivalkodása?
A szavásra jogosultak kevesebb mint fele fog elmenni és ennek mondjuk a 70%-a a fideszre fog szavazni. Tehát a szavazópolgárok kb. 35%-a.
Felfogás kérdése, hogy a ez mennyire elsöprő győzelem.
"Egyszerre nem lehet egy romból kánaánt építeni, de rajta vannak."
2131 március, Ripost különszám.
Azért nem sikerült még befejezni a reformokat mert a Gyurcsány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!