Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók tisztába...

Az ellenzéki szavazók tisztában vannak vele, hogy 100%, hogy vasárnap elsöprő Fidesz győzelem lesz?

Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van is "mire". :)))))
2019. máj. 22. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Van is "mire". kakukk. :)))))
2019. máj. 22. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

Kis fideszes kérdező haverom, tök mindegy, mi lesz az eredmény. Kicsit nő a mocsok, kicsit ismét nő a silányság, kicsit ismét nő a gyűlölködés és a hazugságáradat. Na és? A lényeg nem abban van, mi az eredmény. Még abban se, mit gondolsz erről.

A lényeg abban van, hogyan élsz, mik az igényeid és milyen az életminőséged. Továbbá abban, nekem az életminőségemet mindössze az rontja, hogy kicsit több a silány ember körülöttem, de tudom, miképpen kell kikerülni, átlépni őket. Én tehát élek, az igényeimet kielégítem akkor is, ha a Fidesz vasárnap 100%-ot csinál, meg akkor is, ha 0%-ot. Na de te? Meg a többi? Ők miért rinyálnak, miért mennek külföldre? Tán csak nem a silányság fáj nekik? Tán csak nem zavarja őket a hazug tömeg sivalkodása?

2019. máj. 22. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen. Összefogás nélkül mindig is Fidesz győzelem lesz, egyszerűen matematikailag lehetetlenség bármi más eredmény.
2019. máj. 22. 16:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs is semmiféle silányság. Magyarország napról napra jobb hely. Pedig kevés nálam igényesebb ember van - akár a környezetre, akár az étel minőségére amit eszek, ruházkodás, nyaralás stb. Jaaa, tudom, mit szoktatok ilyenkor írni, kíméljük meg egymást ettől, mert a ti véleményeteket nem a valóság (pl. azt szoktátok írni, hogy annak örülünk, hogy vasárnap van rántott hús, hát ennél azért sokkal jobb országot épít a Fidesz, esetleg a kacsa nem tud úszni...) :D
2019. máj. 22. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Aki ebben az országban nem találja fel magát, azzal gondok vannak. Persze van még min javítani, a kormány meg is oldja. Egyszerre nem lehet egy romból kánaánt építeni, de rajta vannak.
2019. máj. 22. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

A szavásra jogosultak kevesebb mint fele fog elmenni és ennek mondjuk a 70%-a a fideszre fog szavazni. Tehát a szavazópolgárok kb. 35%-a.

Felfogás kérdése, hogy a ez mennyire elsöprő győzelem.

2019. máj. 22. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:

"Egyszerre nem lehet egy romból kánaánt építeni, de rajta vannak."

2131 március, Ripost különszám.

Azért nem sikerült még befejezni a reformokat mert a Gyurcsány...

2019. máj. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!