Még manapság is vannak olyan korlátolt emberek, akik szerint egy szavazáson lehet csalni? Voltál te már egyáltalán? Ülj be szavazatszámlálónak, bárki lehet, még fizetnek is érte 35ezer, szabadságot is kapsz utána ingyen, de mi értelme ennek az ostoba picsogásnak?
2019. máj. 20. 21:52
3/10 anonim válasza:
Ha lesz vállalható jelölt igen.
Most 26-án a szokásos forgatókönyvvel a szokásos vereséget fogja elszenvedni az ellenzék.
2019. máj. 20. 22:01
4/10 anonim válasza:
"Bárki" XD persze mesélj még
2019. máj. 20. 22:02
5/10 anonim válasza:
22:02 Te fogyatékos vagy?
2019. máj. 20. 22:04
6/10 anonim válasza:
Bárki lehet, konkrétan BÁRKI. Én speciel alelnök vagyok, párom az elnök másik körzetben, bátyám szintén alelnök. Egyikünk sem politizál
2019. máj. 20. 22:06
7/10 anonim válasza:
Én elmegyek május 26-án és szavazok szokás szerint a Fideszre.
2019. máj. 20. 22:46
8/10 anonim válasza:
Hogy elmondhassa a Vezír, hogy elsöprő nyereséget könyvelhet el a szavazás által, mert 9 888 294 fő volt szavazni, és így megvan a 3/3-ad a 126.952 évnyi, teljesen legitim országirányításhoz.
2019. máj. 21. 07:28
9/10 anonim válasza:
Azért ennyire ne essünk már át a ló túloldalára sem. Én pl jegyzőkönyvvezető voltam 18-ban és a mi körzetünkben minden rendben zajlott, a végeredmények is stimmelnek Mondom ezt úgy, hogy rühellem a Fideszt, mint a xart.
2019. máj. 21. 14:28
10/10 anonim válasza:
Ha tényleg nem hiszed el, hogy a választások törvényesen és tisztességesen zajlanak, akkor én sem mondhatok mást: jelentkezzél szavazatszámlálónak! A mostanira már késő, de legközelebb (ősszel az önkormányzati előtt) keress egy szimpatikus pártot vagy jelöltet, és jelentkezz megbízott szavazatszámlálónak! Mindegyik örülni fog Neked, ui. mindegyik szűkében van delegáltaknak. Akkor a helyszínen ellenőrizhetsz mindent.
Most leszek ötödszörre szavazatszámláló (korábban voltam elnökhelyettes, most pártdelegált vagyok, pedig nem vagyok párttag, nincs semmi protekcióm), és én is csak annyit mondhatok, hogy az eddigi alkalmakkor minden szabályosan zajlott. Természetesen most is azon leszek, hogy minden törvényesen menjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!