Terveztek elköltözni Magyarországról?
"Kíváncsi vagyok, hogy mihez fogtok kezdeni, amikor elfogynak Magyarországról az emberek, akiknek a pénztárcájában kotorászhattok."
Tudod mit? Próbáljuk ki!
Ti elmentek innen végre, mi meg majd csinálunk nélkületek amit tudunk. Az már nem a te dolgod, gondod. Most sem tetszik ami itt van akkor mit izgat hogy mi lesz utána?
csak menjetek már!
Nem olyan liberális énszerintem.
Amúgy nem, minden ideköt, attól függetlenül sem, hogy sok dolog nem tetszik ahogy működik az országban.
"Kíváncsi vagyok, hogy mihez fogtok kezdeni, amikor elfogynak Magyarországról az emberek, akiknek a pénztárcájában kotorászhattok."
Jelen állás szerint a te fajtád kotorászik mások zsebében. Amúgy is unalmas vagy már az évek óta tartó hisztériáddal, folytonos emigrálási-vágyaddal, de még mindig itt rontod a levegőt. De a többi hozzád hasonló is így csinálja kb.
12es, oké, mi megyünk ez tuti, de ne sírjatok, hogy nem lesz elég orvos és tanár. Szeptemberben már másik országban kezdünk, négyen orvosként kórházban(addigra lesz meg a különbözeti) ketten pedig tanárként gimnáziumban. Beszéltem a kollégákkal, csak a mi kórházunkból további 8 ember készül külföldre (sebészek, nőgyógyászok, aneszteziológusok, kardiológusok, ortopéd szakemberek)csak ők még most várják hogy visszajelezzenek a jelentkezésükre, így valószínűleg ők januártól jönnek utánunk. Megint más pár ezer dollárból adózni valamennyit, mint 180 ezer nettóból.
Engem nem zavar, éljetek segélyekből, viszont majd pisloghattok ha nem marad aki kitermelje ezt nektek, mert aki teheti kimenekül.
Hát ha ilyen a jövő generáció "orvosfelhozatala", mint te 59%-os, hogy 0-24-bem gyakorizik vitatható mondatszerkesztéssel és helyesírással, akkor jobban is járunk, ha elpucolsz, mielőtt kinyírnál valakit itthon.
Mellesleg úgy vagy te orvos, mint én a római pápa.
Miért ne beszéljünk az én helyesírásomról?
Csak beszéljünk!
Mit nem írtam helyesen, mesélj!:)
Változatlanul nem hiszem, hogy orvos vagy, vagy az leszel, mert egy orvostól elvárható egy bizonyos színvonal és te azt nem produkálod, csak öncélúan fröcsögsz.
De hagyjuk is abba, mert ennek semmi értelme!
Én még időben eljöttem onnan. 2013-ban.
Természetesen járok néha-néha haza (tavaly mondjuk elég sokat voltam otthon).
Csak középiskolai érettségim van, minden más nélkül.
Szereztem egy magas pozícióban lévő barátot itt a távol-keleten. Középiskolában tanítok angolt, néha háztartástant, illetve osztályfőnök vagyok, valamint az egyetemen heti 2 előadást tartok.
Van saját lakásom, már egy autót (frissen a gyártósorról, tehát nem használtat) is vettem, hitel nélkül. Bőven költök magamra és az osztályomra is, de még így is rakhatok félre bőségesen.
Tény és való, a berendezkedés és a vezető nem éppen liberális, de pont nem érdekel.
Ilyen jól sose élhetnék orbániában egy sima érettségivel.
Az itteni barátom pedig csak az idejutásban és elhelyezkedésben segített. A fizetésemhez, jó életminőségemhez semmi köze.
K. N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!