Terveztek elköltözni Magyarországról?
Igen, mi is tervezünk elköltözni, nekem nem tetszik hogy minden ingyenélőt a dolgozó emberek tartsanak el, és majdnem annyi segélyt kapjon valaki 3 gyerekkel 0 munkaviszonnyal, mint amennyi nettót én keresek.
Ismerősöm kap pl
havi 70 ezer családi
57 ezer gyes
20 ezerért havi szárazétel
gyermekvédelmi támogatás
ingyenes étkezés a két nagyobbnak
fűtési és lakhatási támogatás
És ez ugye mind a dolgozó emberek adójából megy.
Szóval neked más bajod nincs - mert nem magadról beszélsz - csak az, hogy az ismerősöd mit kap és miért kapja?
Igazad van, igyekezz minél hamarabb ebből az országból!
A 3-asnak jobban fog tetszeni analfabéta kannibálokat, meg muzulmánokat - három gyerekfeleséggel és 9 gyerekkel - eltartani!:D
Hát, gusztus dolga, de Isten vele, a soha viszont nem látásra!
Kíváncsi vagyok, hogy mihez fogtok kezdeni, amikor elfogynak Magyarországról az emberek, akiknek a pénztárcájában kotorászhattok.
Egyelőre TI kotorásztok ismerősök és ismeretlenek pénztárcájában, ahogy az előtted szóló valamelyik elvtársad is leírta, hogy azért készül elmenni, mert MÁS mit kap.
És ne aggódj, mert nem ürül ki az ország!
Akik csak dolgozni járnak ki, de itt vannak otthon, azok csak hasznot hajtanak, mert itt költik a pénzüket, itt terveznek jövőt, magyarok lesznek a gyerekeik.
Aki meg végleg elmegy, miután dőlt a száján a fekália, az kész haszon, legalább tisztul a levegő, javul a hangulat.
Mellesleg ezek száma eddig nem érte el a 300ezret, így nem hiszem, hogy a hiányukba beleroppannánk!
Neked is jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!