Megjelentek a keresztényi lelkületű reklámok. Javul a tendenciia?
Van igény a pozitív szemléletet sugrázó keresztényi szemléletre, hisz a szavazók jelentős része jobboldali ma Magyarországon. Mégis viszonylag későn jelentek meg az ilyen szemléletű reklámfilmek. Kíváncsi leszek a babaváró programmal kapcsolatos filmekre is.
Eredeti angyali szűke haj, sugárzó őszinte tekintet, eredetiség (semmi plasztika) úgy ahogy Isten adta. Hallelujahh. https://www.youtube.com/watch?v=rJc1uMM-cxI&list=PLofibCbf_e..
Van valami köze ehhez a Fidesznek vagy spontán emberi igények kreálták?
A keresztényiség visszatér a XX1.szvégén és beépül a fiatalok tudatába is?
Azt ugye tudod, hogy a "hallelujah" héberül van és a hallelu(Jahve) kifejezésből rövidítve.
A zsidóknak több közük van hozzá, mint a keresztényeknek.
# 2/4 megértelek!
# 3/4 tessék több órányi van belőle [link]
# 4/4 Tudom. A kereszténység zsidó gyökerű. Ez jól is van. Több zsidó barátom van, akikkel egyetértünk a világ dolgaival kapcsolatban és kedvelem őket. Nem jött be a gyűlületkeltésed
4-es vagyok
Te gondolom egy elmebeteg vagy és a diliházból irkálsz!
Miféle gyűlöletkeltésről beszélsz, idézz légy szíves!
(Nekem nem csak zsidó barátaim vannak, hanem én is zsidó vagyok te szerencsétlen!)
"A keresztényiség visszatér a XX1.szvégén és beépül a fiatalok tudatába is?"
Nem,addigra már senkit nem fog érdekelni a vallás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!