Mi történne ha kitörne egy forradalom Magyarországon?
Tényleg nem politizálni akarok, azt hagyjuk is. De elképzelhető lenne hogy százezrek vonuljanak utcára fegyverrel a kezükben? Ez esetben mit tenne a mostani kormány? Esetleg Brüsszel? Nem vagyok hülye, a felszín alatt sz*rna rá.
Sikeres lehetne egy ilyen akció? Mit érnénk el vele?
Leváltaná egy másik sz*r kormány?
Mi kell az embereknek ma Magyarországon, hogy fegyvert fogjanak és utcára menjenek?
(nem pártpolitikai válaszokra vagyok kíváncsi hanem reális válaszokra)
Köszönök minden választ!
Talán kicsit rosszul tettem fel a kérdést, mert elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg mi lenne az a "megszorítás" vagy akármi mint pl. az internetadó, ami miatt rengetegen mennek utcára.
Nyílván nem a nyugdíjasok meg romák vívnák meg ezt a harcot hanem a keménymagra gondoltam ha lehetne őket mozgósítani, a focihuligánokra. Bp-n mondjuk kitesznek 50.000 főt. Fegyvert meg onnan szednének a lázadók ahogy 56-ban is, bár az nem tudom hogy történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!