Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten miért van az...

Budapesten miért van az utcákon mindenhol szar?

Figyelt kérdés
Tarlós István Főpolgármester Úr miért nem tesz semmit ezügyben?

2019. máj. 18. 08:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hivatali hatáskör.

A kutyásoknak kellene feltakarítani a saját kutyáik után (én is kutyás vagyok, én is felszedem).

2019. máj. 18. 10:10
 12/27 anonim válasza:
100%

A kutyaszart otthagyó úgynevezett gazdikat rommá kell bírságolni. De nem ilyen 5 ezres büntire hanem mondjuk 80-100 ezerre vagy ha nem fizet akkor közmunka mondjuk 50 óra szarszedés az utcában ahol lakik.

Elsőre lenne nagy felháborodás, pár embert kéne elkapni, precedenst teremteni velük, utána egyből odafigyelne mindenki.

2019. máj. 18. 10:13
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
A fővárosban 2 nagy probléma van: a kátyúk és a kutyaszar. Megoldás: töltsük fel a kátyúkat kutyaszarral!
2019. máj. 18. 10:23
 14/27 anonim válasza:
2019. máj. 18. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:
57%

Mert a kutyások EGY RÉSZÉNEK nincs azzal baja, ha a kis kedvencük az aszfaltra kakkant vagy pisil. Ez most kivételesen nem Tarlós hibája, nem lehet minden nap többször minden járdát az FKF-nek sz@rtalanítania.

Bár én főpolgiként véghez vinnék annyi "népnevelést", hogy ha a közteresek / utcai kamerák ilyet észrevesznek, akkor kap a drága gazdi valami olyan büntetést, ami elgondolkoztatja. Legyen ez legalább százezer forintos bírság, közérdekű munka utcaseprőként, akár visszaesőként a kutya elvétele, vagy ilyesmi.

2019. máj. 18. 10:48
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Mert menő lett a divatkutyatartás, a betondzsungel közepén, és a gazdik csak facebookon, instán élnek harmóniában a kutyával, amúgy örülnek, ha gyorsan letudják a kis vakarcs kezelését, nem hogy a szarukat összeszedni...
2019. máj. 18. 11:55
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Régen se érdekelt senkit.

Az átnevezős elvtárs pedig inkább a zsebét tömködi meg furcsálkodik a metrón (persze egy újszülöttnek minden tömegközlekedés új) arra nem volt még ideje hogy megoldja ezt a gondot.

Régen is így volt? jaj de megnyugodtam akkor nem is kell változtatni mert régen is így volt....

Remélem azok szerint akik régen is így vótra fogják nem is mennek orvoshoz mert régen se vót orvos.....

2019. máj. 18. 12:17
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Alapvetően azt nem bírom megérteni, hogy panelben minek állatot tartani.
2019. máj. 18. 12:28
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés: némelyik bajszos is!
2019. máj. 18. 13:29
 20/27 anonim ***** válasza:
46%

#18: Segítek a gondolkodásban:

- Miért tart az ember állatot - ezt meg tudod érteni?

- Miért élnek az emberek panelban - ezt meg tudod érteni?

- Az az ember, aki panelben él, nem sokban különbözik attól, mint aki nem él ott - ezt meg tudod érteni?

Ha ezek megvannak segítek tovább felfogni, hogy miért tartanak az emberek olyan lényekkel kapcsolatot, akik nem hazudnak nekik és kedvesek és lehet őket szeretni abban a világban, ahol ezekre egyre nagyobb szükség és egyre kevesebb lehetőség adódik.

2019. máj. 18. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!