Hány legyet üt egy csapásra Feri?
(Dobrevné Böszme Feriről szól a kérdés!)
Én legalább 4-et számoltam:
1. Klára asszonynak nem árt a mentelmi jog.
2. Már nem fiatal, ám nem lenne egyszerű lecserélni a Kazinczy-díjas Blankára őt, ezért megtette listavezetőnek. Ezáltal könnyedén megszabadul tőle, hisz az Ep-ből csak látogatóba fog hazajárni 5 évig...
3. A képviselői javadalom a családban marad. (Mert ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli)
4. A családi szekta, továbbra is a család tulajdonában marad, itthon és külföldön.
Erre mondják felénk (falun) "Ravasz... Nagyon ravasz..,"
Blanka már most egy tehén. Futja Ferinek a pénzéből klasszisokkal jobbra, ha elhordja Gyurcsányné messzire a szottyadt altáját.
11.
Én ezt értem.... De a Feri nem tehenekről beszélt, hanem öregecske feleségek fiatalabbra cseréléséről! Klára asszony már nem fiatal... Sőt.... Blanka viszont az...,
Feri nem akar cserélni, mert az elzabrált villa nem az övé, meg a vagyonkát - ami ezer szálon köti a bolgár migránsokhoz - felezgetni, negyedelni, nyolcadolni nem szeretné.
Attól még, hogy az öregecskedő felesége mellett fiatalabbat használ, nem hiszem,hogy egy ilyen Hurka Julcsa kellene neki,... bár van az a mennyiségű ital,hogy ez talán fel sem tűnne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!