A magyar politika célja olyan emberek kinevelése, akik kérdés nélkül elfogadják amit mondanak nekik?
A kormány már többször bizonyította, hogy nem szeretik az ellenvetéseket.
Azok, akik elfogadják a kormány által megadott helyüket az életben, nyugodtan élhetnek, aki nem, az pedig lejárató kampány áldozata lesz.
Az a célja a kormánynak, hogy senki ne kérdezzen, és ha úgy tetszik egy puha diktatúrát építsenek ki?
Az azért nem rossz, hogy törölve lett 3 hozzászólás, ami a 17-es bolond válaszolón élcelődött, de a 17-es válaszoló hosszas mocskolódása az nem lett törölve...
Idézem hogy mi volt az én hsz-om: "Bevezették a netet a zártosztályra"
Ez nyilván sokkal durvábban sérti az oldal szabályzatát, mint amit a hallatlanul kifinomult 17-es megengedett magának.
Idézem:
"Nektek kuss a nevetek"
"kinyilt a csipátok kis huszonéves szrháziak"
De általában az egész 17-es válasz olyan stílusú, hogy önkéntelenül is csak egy fogatlan, zavaros tekintetű, félig részeg hajléktalan habzó szájú ordítozásához tudnám csak hasonlítani.
Nyilván sokkalta jobban megfelel a magas kultúra követelményeinek a 17-es hsz, mint egy öt szavas cinikus kis csipkelődés.
kakukkmarczy
Hol ír a kérdező szólásszabadságról meg tudod mutatni, hol szerepel a kérdésben a sajtó vagy szólásszabadság?
Hát pont ezaz!
A koszos kricsmibe való 31-es szerintem bőven moderálandóbb elem, mint egy mezei trollkodás. Akkor már vagy mindkettőt, vagy egyiket se.
22.
A szövegértő olvasás nem azt jelenti, hogy a szövegben lévő szavak jelentését, egyenként ismerjük, (bár egyeseknél ezzel is komoly gondok vannak) hanem a szöveg mondanivalóját kéne értelmezni!
"Az a célja a kormánynak, hogy senki ne kérdezzen, és ha úgy tetszik egy puha diktatúrát építsenek ki?"
Az én értelmezésemben, ha valaki nem kérdezhet, az a szólásának szabadságában korlátozva van! Ha pedig ezt célul tűzi ki a kérdezés tiltásár, akkor arra utaló jeleknek látszani kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!