Újra lesz Magyar Gárda?
"Amikor ezeken a településeken járőröztek az utcákon a gárdisták, akkor biztonságérzetet adtak az ott élő, becsületes embereknek."
Ha annyira számított volna nekik, akkor mai napig kint lennének az utcákon.
Amúgy Mi hazánk sem fog különbözni a többi párttól. Elsődleges a párt érdek, minden más jöhet utána.
Remélem ugyanilyen lelkesen támogatnàk, ha a munkáspárt is megszerveznè a maga járőr szolgálatàt.
Én azt nem értem miért nem lehet helyrerakni a közbiztonságot.
Akkor a gárdára se lenne igény.
Vidéken valóban sok kis faluban rossz a kozbiztonsag és foglalkozni kéne a helyzettel. De sem a gárda sem ez a bohóc felvonulàs nem ér fabatkàt sem. Több munkalehetőség kéne vidékre is(nem csak a szaros kozmunka 54 ezerért).
Fel kéne emelni a tankötelezettséget és mindent megtenni, hogy legyen is értelme, legalább egy szakmàt le tudjanak tenni a romàk.
Amíg semmihez nem értenek és nem is nagyon van munka, addig kézenfekvőbb nekik fosztogatàsbòl megélni.
Nálunk városban a helyi gyárban rengeteg cigány dolgozik. Van céljuk minden nap, nem az utcán lődörögnek, hanem dolgoznak, pénzt keresnek. Olyan is van, aki a putribòl jött és pár év után kitanult a gyáron belül egy szakmát és feljebb lépett. Nekik már nincs értelme 500 forintért kést ràntani a magyarokra.
Az a baj, hogy a kormány az égvilágon semennyire nem foglalkozik a dologgal, meg se próbálják integràlni őket. A magyarokat akik félelemben élnek, őket meg nem próbálják védeni.
Ezért van kereslet erre a hányinger Toroczkai féle menetre is.. Bár szerintem tényleg semmi értelme, csak növeli a feszültséget
ma 07:02
És a pénzt keresőknek nem lenne érdekük meggyőzni a lődörgő társaikat arról, hogy befejezzék, és megpróbáljanak változni? Akkor egyre kevesebb mosnák össze őket a lumpen rétegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!