Szerintetek hány évig lesz még a Fidesz hatalmon?
Kevesen élik meg mo-n a 80at. A fidesz fő bázisa legalább 70%ban a 60-70+ korúak. Ezért max 2 etap.
Gyorsíthatja ezt a folyamatot ha a fidesz átkerül az eu szélsőjobba mert
1. Csak idő kérdése lesz mo szankcionálása a jogállam leépítése miatt,amit nem lehet majd a végtelenségig a nem letező migráns válsággal elfedni.
2. Leesik a fidesz szavazóknak hogy jé fasiszta államra és fasiszta eu szövetségre szavaztam. Hat elment az eszem?
Viszont. A szírek meg az afgánok évek óta elfogytak hiánycikkek. De ha valahogy le tudják zsírozni a fideszesek hogy a hatàrra hozzanak pár ezer afrikait es csinálnak egy hatalmas műbalhét,akkor 26ban is hozhatnak egyértelmű fölényt.
A legszörnyűbb eshetőség,hogy az eu szankciók miatt kivezetik mo t először az euból majd a nato ból es a puha diktatúra átmenne keménybe. De 15 évnel tovább ez sem tartana.
Ellenzéki közös listával 2022-ben is bukhatnak.Talán. Ha nem lesz akkor 2026-ig maradni fognak szerintem.
Nem vagyok a nagy összefogósdi híve, de ez már tény, hogy közös lista nélkül nem lehet őket megverni ebben a választási rendszerben.
Remélem, még legalább 2040-ig ők lesznek.
Nem azért, mert annyira imádom őket, hanem pont ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!