Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted milyen sors vár...

Demokrácia kérdése:

Szerinted milyen sors vár arra a népre akit a vezetői leszoktattak arról, hogy politizáljon, kritizáljon?

Figyelt kérdés

#mosatlan Fidesz fizess. finesz
2019. máj. 13. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
A rendszert, amiben élnek, kinevezik liberális demokráciának. Aztán ha egyetértenek a hatalommal, bátran hangoztathatják, ha nem, abból nagy baj lehet. Szerencsére nálunk nincs ilyen veszély, bátran kritizálhatod a vezetést.
2019. máj. 13. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
A langymeleg "cocilista" posvány.
2019. máj. 13. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Minden országban ez van. Ja valahol választhatsz hogy krumpli vagy burgonya de a nevén kívül nincs nagy változás. Sose láttam olyat hogy Józsibácsit választották meg pedig állítólag demokrácia van egy rakás országban. A közelébe kerülni mégse lehet.

Minden hatalom próbálja beadni hogy ő az egyetlen választás.

2019. máj. 13. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom,de hogy ez nem a magyar az biztos.
2019. máj. 13. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:

"Nem tudom,de hogy ez nem a magyar az biztos."

Én is pont erre gondoltam. Itthon mindenbe belekeverik a politikát az már-már frusztráló módon. Komolyan, egy 20 perces taxi utat nem tudok úgy megtenni, hogy ne kerüljön elő a téma, pedig nem én hozom elő. Szerintem ez rendkívül egészségtelen. Amúgy az északi népekre jellemző, hogy kevésbé politizálnak beszélgetések alkalmával.

2019. máj. 13. 21:10
 6/12 A kérdező kommentje:

Atyavilág. Azért ilyen válaszokra még én sem számítottam.

Pedig a válasz egyszerű: romlás, nyomor, kizsákmányolás vár az ilyen népre, nemzetre. Sok bajod van, ez is rosszul meg meg az is, külföldön jobb (vagy nem is tudod milyen ott) de annyi logika nincs hogy ezt összekösd a rendszerrel és a demokráciával.

2019. máj. 14. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:

"romlás, nyomor, kizsákmányolás vár"

Szerintem azokra vár ez, akik mindenért másokat pld a politikát hibáztatják, az összes problémájukra a politikától várnak megoldást, maguktól egy szöget képtelenek odébrakni, ők maguk semmit nem akarnak beleadni a közösbe, de azért nekik lehetőleg minden járjon ingyen és neki véletlen sem kelljen tennie semmit, mert persze hogy ha nem megy, valami akkor az majd a politikus hibája lesz.

Szóval szerintem az ilyen népre vár inkább "romlás, nyomor, kizsákmányolás", mintsem azokra, akik kevésbé helyezik előtérbe a politikát.

2019. máj. 14. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Amúgy egész biztosan igazad van, a kérdés már csak az, melyik népért aggódsz ilyen szívet melengetően.
2019. máj. 14. 14:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted semmi jelentősége nincs, hogy milyen a vezetés? Vagyis milyen a politika? Akkor néhány kérdés:

az iskolai tananyagot ki dönti el? Miért keres egy külföldi ugyanannyi munkáért háromszor annyit? Az adók nagyságát ki dönti el ezzel befolyásolva az árakat is?

Ha beteg leszel, csak az ottani orvosokon múlik, hogyan kezelnek? Vagy azon is hogy mennyire fáradtak, mennyi a fizetésük? Tudod hány ilyen kérdést tudok feltenni? kapásból ezret, de itt nem lehet.

2019. máj. 15. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne, fel is tetted. Ezerszer meg is lett válaszolva mind, de nyilvánvaló, hogy a válaszok téged sosem érdekeltek.

Tehát most is politizálsz és kritizálsz szabadon, örülök neki, kívánom, hogy még nagyon sokáig legyen módod kritizálni a hazai politikát.

2019. máj. 15. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!