Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a fideszes...

Miért van az, hogy a fideszes propaganda tv-ben (m1) minden párt csak 5 percet kap, a Mi Hazánk Mozgalom meg törzsvendég?

Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Azért 3-as téged sem az eszedért szeretnek. "Próbálják" meghívni például a Jobbik politikusait? Ők meg érdekes módon próbálnak elmenni de meghívó nélkül nem engedik adásba őket. Szar dolog Fideszes szirupot szopogatni, mert attól kerülsz át az X dimenzióba, ahol a Fidesz szavazók élnek távolt a valóságtól.
2019. máj. 13. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mert az M4,M5 is tolja
2019. máj. 13. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

Én például Fideszesként csak akkor nézem az M1-et ha bent van egy ellenzéki ember aki megakarja csinálni a show-t , jót röhögök rajta.

Bár ezt is általában interneten nézem meg.

Érdemes felmenni az ATV Youtube csatornájára, oda is röhögni járnak az emberek az ellenzéki politikusokon.

Az a legnagyobb baj, hogy a jelenlegi ellenzék egyenlő a nullával. A Fidesz leváltani bármelyik mostanira butaság lenne. Kire kéne? MSZP / DK? Megmutatták már mit tudnak nem sült el jól. Jobbik? Saját maguk alól húzták ki a talajt az utóbbi 1-2 évben.. a többi törpe pártra?

Na ugye.

Amíg nem jön egy új HITELES ellenzéki párt , nem a régi garnitúra és nem olyan aki feladja az elveit pár plusz szavazért és összefog a DK-val meg hasonlókkal addig marad a Fidesz.

2019. máj. 13. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

13.

Egyetértünk!

Én még a Bokgár Gyuri bácsi rádióját is imádom! Főleg, a betelefonálós részt!!!!

😄

A kedvencem, amikor nemzeti konzultáció van! Ingyé' nem konzultálnak, emeltdíjjal gyuri bacsival igen...,

2019. máj. 13. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Abba az 5 percbe biztos belefér az O1G, és a többi mantra.... (Egyébként meg aki csőfideszes az nem fog aztán átszavazni aztán sem.)
2019. máj. 13. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Jahhh de jelenleg úgy áll a rendszer, hogy a ki a Fideszre szavaz az a Fideszt erősíti, aki pedig nem megy el szavazni az is a Fideszt erősíti.
2019. máj. 13. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Takács Zs5 Had idézzek fel számodra valamit:

Az MKKP egy VICCPÁRT! Érted, tudod az mit jelent pajtás? Hogy nem veszik komolyan a politikát. Innen kezdve elég szórakoztató, hogy te neked az a bajod, hogy egy viccpárt felnőtt tagja nem veszi komolyan a műsoridejüket.

És nem veszed észre, hogy mekkora hülyeség, amit beszélsz? (egyébként megfigyelted, hogy az esetek többségében jól leírod mások érzését veled kapcsolatban?)

Mellesleg igen szórakoztató, hogy te aki előadod, hogy mekkora egy művelt tag vagy -nem vagy az, de magadtól ezt nem veszed észre- szóval nem emlékszel egy ilyen jelenetre a választási kampányból és kevered a kotkodácsolást a kukorékolással.

(bár személyes kedvencem, mikor megdöbbentél azon egyszer, hogy van olyan oldal, hogy fidesz.hu majd megpróbáltad kimagyarázni, hogy hát-hát azt írtad, hogy ilyen oldal és nem az, hogy nincs ez az oldal az a produkciód mindent vitt. :-D

A kedvedért amúgy

kotkodácsolás

https://www.youtube.com/watch?v=tDn9o4aCndw

a magyar hangutánzó kifejezés: kot-kot-kotkodács

kukorékolás

https://www.youtube.com/watch?v=SztUSAooJKc

a magyar hangutánzó kifejezés: kukurikúú

ui. a tévéostrom kapcsán te ha fene fenét eszik is állítottad, hogy csak a Hír Tv közvetített, pedig ez közel sem volt igaz.

2019. máj. 15. 10:10
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

Hékás, soha nem állítottam magamról még csak hasonlót sem, hogy én művelt lennék. Ha neked ez jutott rólam az eszedbe, akkor viszont csak van benne valami. Kettőnk között az a különbség (többek között) hogy én tudom mennyi mindent nem tudok, mennyi dologhoz nem értek, viszont van határozott elképzelésem és véleményem bizonyos dolgokról. Míg te azt hiszed magadról, hogy mindenhez jobban értesz, mindent jobban tudsz.

Ha neked az a műveltség, hogy valaki emlékszik-e hónapokkal később egy baromságra, hogy valaki egy párt képviseletében hogyan járatta le magát, kotkodácsolással vagy kukorékolással, akkor nagyon el vagy tévedve. A műveltség mérföldekre van ettől - és ennek pont semmi köze hozzá. Persze aki ezen a szinten van annak tényleg fontos lehet, nekem nem.

Szóval vergődj rajta tovább nyugodtan, jó szórakozást! Ha más érved nincs, az azért igen sokat megmagyaráz.

2019. máj. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!