Miért van az, hogy a fideszes propaganda tv-ben (m1) minden párt csak 5 percet kap, a Mi Hazánk Mozgalom meg törzsvendég?
Ha egy csomó butaságot összeteszel egy mondatba, attól még nem lesz belőle értelmes kérdés.
Ha az M1-ről beszélsz, akkor oda rendszeresen PRÓBÁLJÁK meghívni az ellenzéki politikusokat. Na de aki kijelenti, hogy nem hajlandó bemenni, azt ugyebár nem is lehet szerepeltetni. Aki meg hajlandó bemenni, azt lehet is látni.
A KAMPÁNYHOZ kapott minden párt egyenlő műsoridőt, amiben azt mondott amit akart. Ahogyan korábban végigkukorékolta a maga idejét az egyik marha, éppen úgy mutatta meg önmagát más párt is. Vagy élt vagy nem élt a lehetőséggel.
Amúgy meg nem mindig azt mondjátok, hogy senki nem is nézi a köztévét? Akkor nem mindegy nektek, hogy ki hányszor szerepel benne? Ráadásul honnan is tudnátok, ha nem is nézitek?
Én sszoktam nézni m1-et, de csak azért, hogy nevessek.
Arra jók.
4.
Igazad van! Én hasonlóan vagyok az Atv-vel, meg a Bolgár-rádióval....
És becsületedre legyen mondva, nem is méltatlankodsz a csúsztatás (hazudozás) miatt.
Eddig egy párt sem emelt hivatalos kifogást a köz tv diszkriminációja miatt!
"Amúgy meg nem mindig azt mondjátok, hogy senki nem is nézi a köztévét?"
Te biztos nem, mert nem kukorékolt, hanem kotkodált, ráadásul mutass nekem egy tyúkot, amelyik kukorékol? A kétfarkús aktivista tyúkfejben ült.
Én kérek elnézést, igazad van, hatalmas a különbség. Tényleg nem mindegy hogy egy politikusként induló, magát a választásokon indító párt képviselője a köztévében a választókat kukorékolással vagy kotkodácsolással tiszteli meg. Gondolom ha tovább olvasod, akkor meg jön a következő kritikád, hogy nem is lehet marha, ha tyúkjelmezben ment be.
Már bocs, de miben is emlékeztem rosszul?
Most komolyan azon vered magad, hogy kukorékolásnak írtam le a kotkodácsolást? Tényleg ennyire eccerú lennél, hogy ezen kell hisztizned, mikor a téma az, hogy az illető FELNŐTT ember létére egy POLITIKAI PÁRT képviseletében a nyilvánosság előtt nem volt képes normál módon beszélni?
Tényleg nem érted mekkora hülyeség amit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!