Ezen a hétvégén is megmenekültünk a migránsoktól, boldogok vagyunk?
"Ha feltűnne akkor itt minden Fidesz szimpatizánsnak alacsony százaléka van."
De nem azért, mert fideszesek vagytok, hanem mert olyan hülyeségek is elhagyják a szátokat, hogy Mészáros egy tisztességes és tehetséges üzletember, az egészségügy és oktatás teljesen rendben van, az, hogy 2019.04.06-án a forint árfolyama 2 százalékponttal csökkent, azért van, mert Gyurcsány kormányzott 2010 előtt, azaz "elmúltnyolcév" stb. stb.
Egyszóval azért, mert nem reális amit próbáltok elhitetni másokkal.
Megin meghótt a géza a falubó a korházban valami fertozes miatt... szegeny es a gyereke is meghalt tavaly amikor egy kátyuba motorozott és nyakát törte. Az én fijamat is is münkenbe szólittotta a szügség mer itt nehéz volt pesten boldogulni a családjával, mer drága az albérlet.
A férjem is csak várt a rákszűrésre de előbb halt meg.
DE LEGALÁBB NINCSENEK MIGRÁNCSOK AKIK MEGAKARNAK ERŐSZAKOLNI ÉS ELVESZIK A MUNKÁT ÉS NEM DFOLGOZNAK!!!!
"Olyanok legyintenek erre az ügyre akik az ország olyan pontján élnek ahol semmit nem láttak ebből."
Kom-Esz megyében élek itt randalíroznak az orsós kopogtató ukrán-román-tájföldi migránsai...
Persze az okoskodik aki a déli határon lakik és nem jár északra... (pécsi vagyok gyárilag havonta hazamegyek ott én se látok migránsokat mivel nem a határon jönnek be hanem orsós utaztatja őket kisbuszokkal meg különvonattal...)
Itt Pécset egymás után újítják fel a kórházakat, bölcsödéket, óvodákat, utakat.
Van még mit csinálni, de látni a fejlődést.
Ja és nem vagyok FIDESZ-es.
Miért hányadék az egészségügy? Vagy az oktatás? Mivel tudod a vádjaid alátámasztani? Azért mert a balos uszító média ezt irja? Vagy?
A migráns kérdést pedig elbagatelizálni érdekes egy dolog nem mondom. Javaslom fogadj be pár családot az otthonodba, és saját pénzeden tartsd el őket. Remélem lányaid vannak, akkor 1-2 hónapon belül rájönnél mi is a migráns kérdés. De ugye a romkocsmák füves lila ködéből semmit nem érzékelsz a való világból. Azt böfögöd amit a sok libsi meg balos sajtó mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!