Ezen a hétvégén is megmenekültünk a migránsoktól, boldogok vagyunk?
A fizetések folyamatosan nőnek, az EÜ állapota is javul az ottani bérek is nagy mértékben nőttek.
Az oktatás is javul.
Migránsok folyamatosan jönnek még úgy is , hogy kerítés van, ha nem lenne akkor átjáróháza lennénk több 100 ezer embernek.
Aki a déli határnál ér tudja mi volt itt 2015-ben amikor átvágtattak a termőföldeken és még a magánházak udvaraiba is bementek..
"A fizetések folyamatosan nőnek, az EÜ állapota is javul"
Rendben.
Sajnos még nem nevethetek hangosan, mert a szomszédban felébrednének rá.
#3 Dolgozni és tanulni jövő , beilleszkedő , törvényeket követő bevándorlókkal sose volt baja senkinek.
Itt a papírokat eldobáló aggresszív, be illeszkedni nem akaro, dolgozni nem akaró csak segélyből tengődni akaró gazdasági migránsokról van szó.
Ha feltűnne akkor itt minden Fidesz szimpatizánsnak alacsony százaléka van.
Ha valaki nem Orbánt szidja akkor egyből leszavazzák 0 %-ra. Becsmérlő kommentek meg 100%-on vannak.
Ebben a kategóriában nem adja vissza az értékelés az aktuális válaszokat! Bal oldali túlsúly van a kategóriában és szorgosan lepontozzák az embert ha kormánypárti.
"Az oktatás is javul."
Na most hangosan felnevettem.
Én akkor örülnék, ha valaki megmondaná, hogy miért van állandóan tömeg a mostari hídnál, de ha az ember rákeres interneten a fényképek között, akkor sehol egy lélek.
Ez nem megtévesztés?
#12 Mi volt abszurd abban amit írtam?
Én a déli határnál élek és saját bőrömön tapasztaltam a migráns válságot!
Olyanok legyintenek erre az ügyre akik az ország olyan pontján élnek ahol semmit nem láttak ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!