Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen a hétvégén is megmenekült...

Ezen a hétvégén is megmenekültünk a migránsoktól, boldogok vagyunk?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy még mindig egy hányadék az egészségügy, oktatás, fizetések, de legalább nincsenek migránsok!
2019. máj. 12. 09:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%

A fizetések folyamatosan nőnek, az EÜ állapota is javul az ottani bérek is nagy mértékben nőttek.

Az oktatás is javul.

Migránsok folyamatosan jönnek még úgy is , hogy kerítés van, ha nem lenne akkor átjáróháza lennénk több 100 ezer embernek.

Aki a déli határnál ér tudja mi volt itt 2015-ben amikor átvágtattak a termőföldeken és még a magánházak udvaraiba is bementek..

2019. máj. 12. 09:44
 2/23 A kérdező kommentje:

"A fizetések folyamatosan nőnek, az EÜ állapota is javul"

Rendben.

Sajnos még nem nevethetek hangosan, mert a szomszédban felébrednének rá.

2019. máj. 12. 09:45
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
86 000 eddig ennyit telepített be a fidesz tehát jönnek azok csak nem raklámozák.
2019. máj. 12. 09:46
 4/23 anonim ***** válasza:
21%

#3 Dolgozni és tanulni jövő , beilleszkedő , törvényeket követő bevándorlókkal sose volt baja senkinek.

Itt a papírokat eldobáló aggresszív, be illeszkedni nem akaro, dolgozni nem akaró csak segélyből tengődni akaró gazdasági migránsokról van szó.

2019. máj. 12. 09:48
 5/23 anonim ***** válasza:
28%

Ha feltűnne akkor itt minden Fidesz szimpatizánsnak alacsony százaléka van.

Ha valaki nem Orbánt szidja akkor egyből leszavazzák 0 %-ra. Becsmérlő kommentek meg 100%-on vannak.

Ebben a kategóriában nem adja vissza az értékelés az aktuális válaszokat! Bal oldali túlsúly van a kategóriában és szorgosan lepontozzák az embert ha kormánypárti.

2019. máj. 12. 09:53
 6/23 anonim ***** válasza:
78%

"Az oktatás is javul."

Na most hangosan felnevettem.

2019. máj. 12. 09:56
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Valahogy el vannak most tűnve. Egész héten nem láttam egyet se.
2019. máj. 12. 10:14
 8/23 anonim ***** válasza:
44%

Én akkor örülnék, ha valaki megmondaná, hogy miért van állandóan tömeg a mostari hídnál, de ha az ember rákeres interneten a fényképek között, akkor sehol egy lélek.

Ez nem megtévesztés?

2019. máj. 12. 10:15
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
36% os téged darabra fizetneek a kommentekért vagy abszurditásra van valami kredit kvóta?
2019. máj. 12. 10:21
 10/23 anonim ***** válasza:
23%

#12 Mi volt abszurd abban amit írtam?

Én a déli határnál élek és saját bőrömön tapasztaltam a migráns válságot!

Olyanok legyintenek erre az ügyre akik az ország olyan pontján élnek ahol semmit nem láttak ebből.

2019. máj. 12. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!