Ki szerintetek a leghitelesebb ellenzéki politikus?
"Ki szerintetek a leghitelesebb ellenzéki politikus?"
Van két ellentétes szó ebben a mondatban: leghitelesebb és ellenzéki. Így nehéz válaszolni.
Ha lenne leghitelesebb (vagy akármennyire hiteles) ellenzéki politikus akkor most nem a Fidesz lenne hatalmon. Az ellenzék az rengeteg embert elvesztett (beleértve engem is) azzal a cirkusszal amit a választások után rendeztek.
Egymásra köpködnek, akik az ország megmentését ígérték gyorsan meggondolták magukat és inkább lemondtak, a többinek meg annyira futja, hogy a földön fetrengjenek (amit még majdnem el is hittem mielőtt kijött róluk a videó ahogy épp megbeszélik, hogy hogyan színészkedjenek), ajtókat fejeljenek le, tinikkel mondassák fel azt amit ők akarnak, hogy úgy hátha meghatja majd az emberek az, hogy "O1G".
#2, #3-nak:
Ha nem lennék DK-s, még azt találnám mondani hogy igazad van! :D
Én, Thürmer Gyulára szavazok, amennyiben a parlamenti pártok is számítanak.
Kovács Lászlóról is elhiszem, hogy azt is gondolja, amit mond. (Anélkül, hogy egyetértenék vele sok mindenben€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!