Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki (volt) a leghitelesebb,...

Ki (volt) a leghitelesebb, legszánalmasabb és legvisszataszítóbb magyar politikus a rendszerváltás óta?

Figyelt kérdés

h

sz

v

Az Antall-kormánytól a jelen választásokig. Ne feltétlenül folyásoljon be az utóbbi hónapok eseményei.

2014. márc. 14. 08:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Leghitelesebb Meggyesi, legszánalmasabb Orbán.
2014. márc. 14. 08:53
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

leghitelesebb talán Antall József vagy Kunce Gábor

legszánalmasabb talán Türmer Gyula, vagy Torgyán József

legvisszataszítóbb Orbán Viktor vagy Kövér László

2014. márc. 14. 09:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Torgyán az én listámon is fent van abban a kategóriában.
2014. márc. 14. 09:36
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Egyik kutya, másik eb.
2014. márc. 14. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:

leghitelesebb vona, nem nagyon van kérdés amiben változtatott volna a véleményén, ugyan azt mondja most is mint ezelőtt x évvel. nekem emiatt hiteles egy politikus, következetesen kiáll az érvei mellett. lehet szeretni, nem szeretni, egyetérteni vagy nem érteni egyet a programjával és azzal amit mond, de azzal senki sem vitatkozhat, hogy kiáll amellett amit mond, és nem változtatja az aktuális helyzethez viszonyítva. nekem ettől lesz hiteles egy politikus, hogy azt látom rajta egy célért küzd.

a legszánalmasabb gyurcsány, aki a sötét zárt szobában elmondott majd kiszivárgott öszödi beszéd után mint valami igazi hős megmondóember állt ki a nyilvánosság elé, és megpróbálta a lebukást egyenlővé tenni a nép elé való kiállással.

a legvisszataszítóbb "nemakarokminiszterelnöklenni" bajnai, aki valahogy mégis az akar lenni, de sebaj mert olyanokat mond, hogy majd jól leszigeteli az ország összes házát, meg nyugati béreket ad mindenkinek, úgy, hogy közben "fájni fog". nálam ezek a nagyotmondások annyira hiteltelen. olyanokat mond, hogy a fülem kettéáll tőle.

torgyán is dobogós, az az ember egy kész kabaré volt.

2014. márc. 14. 09:48
 6/16 tetro ***** válasza:

az elsőre nem tudnék választ adni.

a másik kettő Zagyva Gyula :D

2014. márc. 14. 10:07
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Most nevetni fogtok.

Leghitelesebb: Thürmer Gyula

Vállalja a véleményét minden körülmények között. Ezt az egyet nem lehet a szemére vetni. :)

Legszánalmsabb: Gyurcsány Ferenc, Torgyán József, Verók István (személyes élmény!), a lista hosszú, lehetne folytatni még bőven.

Legvisszataszítóbb: Rogán Antal

2014. márc. 14. 10:11
 8/16 anonim válasza:
Leghitelesebb én lennék...viccet félretéve. Legszánalmasabb meg az összes aki miatt szavazást kell indítani szinte évente. Tudom,hogy amúgy is szavazni kell...
2014. márc. 14. 10:40
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Göncz Árpád volt a leghitelesebb.

orbán a legszánalmasabb. Egyszerűen azért, mert csinálhatott volna egy rendes országot, ehelyett valami elképesztő szellemi - értsd keleti - butaságba taszajtotta.

2014. márc. 14. 11:30
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

leghitelesebb: Gyurcsány Ferenc

legszánalmasabb: Matolcsy György

legvisszataszítóbb: Hoffmann Rózsa

2014. márc. 14. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!