Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veletek is elő szokott forduln...

Veletek is elő szokott fordulni, hogy a szocializmusról álmodtok, aztán felébredtek és rájöttök hogy még mindig kapitalizmus van, majd elkezdtek zokogni?

Figyelt kérdés
Velem minden reggel megtörténik, már csak álmomban tudom magam jól érezni.
2019. máj. 11. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
tégy valamit istenért és a hazáért és szerezz egy darwin díjjat
2019. máj. 11. 00:06
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Én nem zokogok,inkább dühöt érzek emiatt.
2019. máj. 11. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Ó, ha még kapitalizmus volna, az egyik szemem bírna nevetni! Sajnos gátlástalan vadkapitalizmus van, demokratikus jogállamiság nélkül, de abból is a korrupt fajtából (valóságos kleptokrácia).

Miközben folyamatosan csorbítják az állampolgári jogokat, egy félművelt, bunkó, ízlésficamos politikai elitnek és oligrcha rétegnek mindent szabad. Pénzzel és hatalommal már az igazságszolgáltatást is zsebre vágtág.

Ha egy éhező ellop valamit, hogy megetesse a családját, börtönbe kerül. Ha a miniszterelnök veje ellop többszáz millió euró értékű EU-támogatást és rábizonyítják, még csak vissza sem kell fizetnie, hanem "a magyar állam JÓTÁLL" érte. Azaz közpénzből, a mi adónkból adják vissza az EU-nak, hogy a tolvajnak egy fityinget se kelljen visszafizetnie, megtarthatja a zsákmányt.

Ennyi erővel egy bankrablóért is jótállhat a magyar állam, nemhogy börtönbe menne, az adófizetők kellene visszaadják a pénzt a banknak, amit ellopott, hogy ő megtarthassa nyugodtan.

Ez már rég nem kapitalizmus, ez fasisztoid vadkapitalista kleptokrácia. Nettó maffiarezsim.

2019. máj. 11. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez trollkérdés, akkor bezony gyengusz.
2019. máj. 11. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, bár én nem is vagyok elmebeteg.
2019. máj. 11. 07:20
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Én nem akarok szocializmust.

Én tanultam és dolgoztam egy csomót, nem akarok kevesebbet keresni, alacsonyabb szinten élni azért, hogy aki nem tanult és nem dolgozott eleget, vagy csak simán szerencsétlen, az magasabb színvonalon élhessen.

Ha ezt akarnám, akkor hamarabb mennék afrikába, és mondjuk építenék egy iskolát, mint hogy az európa közepén vegetáló népet támogassam!

2019. máj. 11. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Álmodban a Gulágon voltál, és most ezt itt nekünk az iPhone-odon visszasírod?
2019. máj. 11. 08:23
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Én örömömben szoktam tapsolni annak, hogy vége.
2019. máj. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!