Orbáb cigány és nem zsidó.
"lassan tényleg cigányország leszünk"
"Nem értem, mi a baj ezzel a képpel."
Nem gond. Mindenki más érti. :)
"Ezt én sem értem,hogy miért kellene büszkélkedni vagy éppen szégyelni. Nem vagyok Fidesz-párti,de ez egy protokoll rendezvény. A Pápának is kezetcsókolnak azok a politikusok,akiket fogad,függetlenül atól,hogy hisznek-e Istenben.
Amúgy pedig unalmas ezt havonta megkérdezni."
Nem is az a gond Orbáncsíra kinek csókol kezet vagy épp kinek nyalja ki a p icsáját, hanem hogy még rajta is kipa van.
"photoshop, de ne szóljatok senkinek. Látszik, hogy a kipa rá van rakva a fejére, és nem rajta van."
Hogy te mekkora marha vagy...
Az ostobábbak kedvéért akik fotósopot kiáltottak:
Igen, hihető hogy ennyi helyen használnak egy fotósopolt képet. :D
Egyébiránt a fotó eredeti.
És borzalmasan örülnék ha nem kellene minden nem kellene minden héten másik fotóról nagyítást csinálnom a fotóshopkiabáló mániás parasztoknak.
utolsó válaszoló!
A JOBBIK mióta náczi párt Te agyhalott? Náczik németországban voltak, a fasiszták meg olaszországban. Hányszor kell ezt nektek még elismételni?!
Egyéb iránt ki nem szarja le h fotóbolt e vagy sem, egyértelműen nyalják a zsidók seggét, szépen adják el nekik a földeket, telkeket, stbstb...
A Jobbikot meg lenácizhatod, csak magad minősíted vele ha így gondolsz egy pártra amely a többitől eltérően a magyarság érdekében próbál tenni. A gárdáról ne is beszéljünk, a médiában csak azt hallani h mekkora utolsó rasszistafasisztaneonáciantiszemita szervezet amely csak rosszat akar, de arról szó nem esett hogy az árvizeknél több százan szorgosan segédkeztek... és ez csak egy példa.
Igen, ez a komment biztosan antiszemita volt, várom mikor törik rám a sünök az ajtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!