A Jobbik és a Mi hazánk mozgalom között mi a különbség?
Én nem rettegek tőlük, csak a kérdés róluk szólt, bocsánat hogy leírtam róluk a véleményem.
Persze, az ellenzék megosztott, de most úgy-ahogy közelednek az álláspontok, plusz a Jobbik középre húzódott, a Fidesz pedig széljobbra, így megszűnt a centrális erőtér. Kell egy párt a fidesznek, ami még szélsőségesebb náluk, hogy lehessen rájuk mutogatni, hogy ők a nácik, nem mi, mi a politikai palettán középen vagyunk.
A köztévébe olyat nem hívnak meg, aki nem a fidesz szekerét tolja!
Mondhatják persze, hogy sokszor hívták, csak nem mennek, de ez nem igaz, mert mindenkinek szüksége lenne arra a médiafelületre amit egyesek KözTV-nek csúfolnak, de a fidesz totál kisajátította!
24
Akkor miért nem szólnak, amikor mondják nekik, hogy "kedves XY, örülünk, hogy VÉGRE elfogadta a meghívásunkat", hogy nem igaz, engem nem is hívtak.
Mert nem mondják, csak félrenéznek csöndben. Szóval kellett, hogy hívják őket, de nem mentek előtte.
Láttuk azt, amikor mentek a közTV-be hogy hogy fogadták!
Tőlem nyugodtan felgyújthatják az egészet... pár éve be sem kapcsoltam.
26.
Persze, szegény kis mimózák, egytől egyig. Nap mint nap láthatjuk.
#25: Bár én nem kedvelem Puzsér Róbertet, de ő például elég erőteljesen szóvá tette: https://www.youtube.com/watch?v=xGL4hVExEi0
Naivitás lenne azt gondolni, hogy ő az egyetlen, aki tiltólistán van.
28
Meg is nézted vagy csak becsatoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!