Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem kell a fiataloknak...

Miért nem kell a fiataloknak az MSZP és a DK?

Figyelt kérdés
Én (57 éves) főleg ezekre a pártokra szoktam szavazni, ezért is lombozott le az a hír, hogy egy felmérés szerint a felsőoktatási hallhatók körében támogatottságuk nem éri el az 5 %-os bejutási küszöböt. Vezet a FIDESZ és a Momentum nagyjából egyenlő aranyban.

2019. máj. 10. 11:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%

17-es vagyok.

Máshogy látjuk a dolgokat, emiatt most nem fogunk összeveszni.

Vonát viszont hadd védjem meg. Kiábrándult a radikalizmusból, és a fél pártjával szembemenve vállalta a néppártosodást. Sok szavazónak gyors volt a váltás, és még bőven emlékeznek a radikális Vonára. De mára azért tisztázódott, hogy akinek a régi Jobbik kell, az a Mi Haznánkban van.

Ha van időd / kedved (elnézést a tegezésért, az internet íratlan szabályai szerint fórumokon tegeződni szokás), tudom ajánlani, hogy nézd meg, hogy mivel foglalkozik manapság. Nem cigányozással meg zsidózással, meg nem is szavazók győzködésével, hanem tényleg értelmes témákkal. Az utóbbi időben szerintem ez lett a legszínvonalasabb közélettel foglalkozó magyar nyelvű Youtube-csatorna:

https://www.youtube.com/channel/UC4gKWNyN7XxgZ1_bMwnwbMA/vid..

2019. máj. 10. 17:50
 22/31 anonim ***** válasza:
81%
Még annyit, hogy nem is napi politikával foglalkozik ez a csatorna, hanem általános, mindenkit érintő dolgokkal.
2019. máj. 10. 17:50
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Úgy gondolom leírták magukat, amúgy sem foglalkoztak a fiatalokkal ámokfutásuk idején. Te meg még büszkén vered magad, hogy ezekre szavazgatsz, holott szégyellni kellene, lenne miért! És akkor értetlenkedsz, hogy a fiatalok miért nem kérnek ezekből a gittegyletekből....
2019. máj. 10. 21:28
 24/31 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem kell nekik, mert nem olyan kivénhedt posztkommunisták, mint te.
2019. máj. 11. 03:12
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

48-ban és 56-ban is a fiatalok akarták és hozták meg a változást. Mióta világ a világ, mindig így volt. Nagy a generációs különbség, máshogy látják a dolgokat.

Nekem személyesen már a tököm tele van, hogy mióta élek, gyakorlatilag egyik f* *sz váltogatja a másik f* *szt. Csak az MSZP és a fidesz a két lehetséges opció a legtöbb idősebb ember számára. Nem hajlandóak nyitni olyanra, aki még nem volt "hatalmon". Így a büdös életben nem fogunk legalább egy hangyànyit felzàrkòzni nyugathoz és fejlődni , ha két rossz közül választunk mindig..

2019. máj. 11. 06:24
 26/31 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, az a baj, hogy Ők eleve általában inkább kelethez tartoznának...
2019. máj. 11. 07:15
 27/31 anonim ***** válasza:
39%
Mármint az idősebbek nagyrésze...
2019. máj. 11. 07:15
 28/31 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó sajnos tényleg így van, nyugat szerintük évtizedek óta hanyatlik..

Csak nem értem, hogy pont ők akarnànak kelethez tartozni, akik àtélték a szovjet megszàllàst? És az összes értelmetlen, kötelező dolgot amit ez hozott?

Nem értem..

2019. máj. 12. 06:29
 29/31 anonim válasza:
40%
Hogy miért? Személyes példámat írnám le. Mikor az MSZP volt hatalmon, akkor majdnem elvették a házunkat. Nagyon nehezen éltünk. Ehhez képest, mióta a Fidesz van azóta legalább megélünk. Nem azt mondom, hogy nagyon jól élünk, de legalább megvan mindenünk amire szükségünk van hála Istennek. A Fidesz azt gondolom, biztos p
2019. máj. 19. 20:15
 30/31 anonim válasza:

Utolsó vagyok, folytatom....

A Fidesz nagyrészt betartja amit ígért. Persze lehet felhozni ellenpéldákat ez igaz. Az ország fejlődik, CSOK, s hasonlók segítik a családokat. Persze lehetne jobb is, pl. egészségügy. Nem vagyok még 18, de biztosan a Fideszre fogok szavazni.

2019. máj. 19. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!