MSZP-szavazók: miért tartjátok a legjobb választásnak az MSZP-t az ellenzéki pártok közül?
Mert ez a párt a legszociálisabb jelenleg.
21/F
Ja,itt mindenki lenézi az MSZP-t,közben meg mégis az MSZP a legerősebb ellenzéki párt jelenleg.
3.
Nem mindenki nézi le az mszp-t, csak azon emberek, akik megtapasztalták őket kormányon is. És látják őket qrva erős képeket készíteni, hejesírási képességeiket, és patkányozó sértegetéseiket.
5.
Ez egy hibás, bolsi és antidemokratikus opció!!!!
Én értem, hogy ti elkergetni szeretnétek a többséget, hogy akaratotokat és agresszív, barbár, sanyargató döntéseiteket rákényszerítsétek a társadalom többségére. Ezért vagytok bolsevik, prolik!!!!!
Ti nem el lettetek kergetve!!!!! Ti, népakarattal le lettetek váltva, és többségi akarattal, demokratikus módon távol vagytok tartva a hatalom gyakorlásától a jajveszékelés, fröcsögés joga gyakorlásának lehetőségével.
A nagy okosok ugye tudják azért, hogy az MSZMP-ből csak egy M betűt vettek le és így lett az MSZP. Kommunista ivadékok gyülekezete párt. Jellemzőjük: csak rombolnak és kárt okoznak.
Persze egy 21/F hogy érthetné ezt.. Ki van mosva az agyuk.
#6 a Fidesz Horthyt majmolja,nem Kádárt
#8 képzeld tudom,hogy az MSZMP utódja.Pont ezért szavazok rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!