Miért hiszik hogy már alig vannak illegális migránsok?
A kerítés már megállította őket nem egyszer. Csodálkozom hogy egyeseknek még mindig nem megy a gondolkodás. Elég csak megnézni mi folyik Ausztriában. [link] Videó is bizonyítja! Ugyanúgy áramlanak be a migránsok, és csinálnak felfordulásokat. Elég csak ezekre a felvételekre is ránézni, amelyet a Hír Tv is készített [link]
Ezek nem össze keverendőek a vendégmunkásokkal, ebből kifolyólag senki se próbálja azt bebizonyítani hogy Magyarországon is ez a helyzet, mivel nem. Azért akarnak az illegális migránsok nyugatra menni, mert ott nem kell dolgozni. A többségük jelenleg is segélyből él. Itt a családokban nem egy anyuka, és nem max 3 gyerek van, hanem jóval több. A feleségek általában otthon maradnak, és a gyerekek is. Segélyből élnek meg, az emberek pénzéből. Minek is dolgoznának? A gyerekeik szabadon randalírozhatnak, úgy sem ők lesznek felelősségre vonva. A politikusok zsebébe pedig áramlik be a sok milliárd, mivel a migrációt segítő cégek bőséges profitjának része az ő zsebükbe megy. Nem egy politikus tulajdonában van ilyen cég. Az Európai emberek pedig ezeknek az áldozatai, de ő számukra csak harmadlagos tényezők. Az első az a pénz és a hatalom.
"A néppárt viszont már nem a régi, és ebből kifolyólag felesleges a Fidesznek bent maradnia."
Szoktam én is olvasni kormánypárti oldalt és tudom, hogy a világon mindenki és minden változik csak a Fidesz nem.
"A magyar közbiztonságról pedig annyit, hogy eddig is mindenhol lehetett hallani ilyen dolgokról. Velem Magyarországon sem pedig másik országban nem történt semmi baj."
Velem sem, csak közben láttam egy társadalmat, ami ezen is túl tesz és rájöttem, hogy így is lehetne élni.
"De hogyha pedig a kormány fellép a cigánybűnözés ellen, azokat a szabályokat szeretné rájuk erőltetni ami mindenkire érvényesek, akkor pedig jön Judith Sargentini. El lehet képzelni mi lenne ha a migránsokról lenne szó!"
Én meg annak örülnék, ha a korrupt embereknek azt adnák, ami jár. Jelenleg úgy tűnik, hogy ők kormányfüggetlenül mindig megússzák.
"Szoktam én is olvasni kormánypárti oldalt és tudom, hogy a világon mindenki és minden változik csak a Fidesz nem."
A Fidesz is változott, de a Néppárt már nem azt az érdeket képviseli ami a Fidesznek megfelel. Nagy a szakadék az érdekek között.
"Velem sem, csak közben láttam egy társadalmat, ami ezen is túl tesz és rájöttem, hogy így is lehetne élni."
Az a társadalom a migráció hatása a közbiztonságra, és a gazdasági nyomás miatt amit a migránsok okoznak hamarosan le fog maradni.
"Én meg annak örülnék, ha a korrupt embereknek azt adnák, ami jár. Jelenleg úgy tűnik, hogy ők kormányfüggetlenül mindig megússzák."
Tudsz konkrét példát mondani, amikor a hatalom nem volt ilyen? Nektek az is korrupciónak, és csalásnak számít, ha valaki profitál valamiből.
"A Fidesz is változott, de a Néppárt már nem azt az érdeket képviseli ami a Fidesznek megfelel. Nagy a szakadék az érdekek között."
Ahhoz képest, mindig azt mondják, hogy a Néppárt lett baloldali és ők azok akik tartják magukat a régi eszmékkel.
"Az a társadalom a migráció hatása a közbiztonságra, és a gazdasági nyomás miatt amit a migránsok okoznak hamarosan le fog maradni."
Erre már Rákosi elvtárs óta várunk, hogy a hanyatló Nyugatot beelőzzük.
"Tudsz konkrét példát mondani, amikor a hatalom nem volt ilyen? Nektek az is korrupciónak, és csalásnak számít, ha valaki profitál valamiből."
Négyesmetró, M6-os alagutak, beígért elszámoltatások.
Amúgy mi az, hogy nektek? Átmenjünk személyeskedésbe?
"Nehogy véletlenül 10 év múlva, a nyugati határra is kerítést keljen építeni."
Aztán megint bezárjuk magunkat?
"Nektek az is korrupciónak, és csalásnak számít, ha valaki profitál valamiből."
Ti aztán pont nem azt nézitek, hogy profit, hanem a milyen viszonyba a van a párttal, Gyurcsány is csak profitál, aztán meg már turkáltok is a zsebébe.
Ha szeretnéd átválthatok ilyen stílusra.
"Ahhoz képest, mindig azt mondják, hogy a Néppárt lett baloldali és ők azok akik tartják magukat a régi eszmékkel."
Ez így is van!!! De ettől még a Fidesz is változhatott, de az eszméit akkor sem adta fel.
"Erre már Rákosi elvtárs óta várunk, hogy a hanyatló Nyugatot beelőzzük."
Igen csak most még nagyobb pácban van mint eddig. Szerinted miért akarja csorbítani az államok jogait, és Európai Egyesült államokat létrehozni, aminek itthon a DK a képviselője? A sok vattacukor mögött pontosan azért, hogy elbírják az Európára nehezedő gazdasági nyomást, és megállítsák a nyugat hanyatlását.
"Négyesmetró, M6-os alagutak, beígért elszámoltatások.
Amúgy mi az, hogy nektek? Átmenjünk személyeskedésbe?
Aztán megint bezárjuk magunkat?"
Még mindig olyan dolgoknál vagyunk, amelyek a legtöbb rendszerbe megtalálhatóak. Ezeket általában csak az ellenzéki média fújja fel, de közben pedig teljesen másról van szó! Ezzel inkább nem is foglalkozom, van jobb dolgom is ennél.
Eddig sem zártuk be magunkat, csupán csak meg védtük a szuberenításunkat és a jogainkat!
"Ti aztán pont nem azt nézitek, hogy profit, hanem a milyen viszonyba a van a párttal, Gyurcsány is csak profitál, aztán meg már turkáltok is a zsebébe."
Nem célszerű pont azzal példázni, aki valóban tönkre tette az országot. Miatta kellet az IMF hitel is, mert teljesen felélte az ország tartalékait, mindezt pedig külföldi eladósításból akarta vissza hozni. Jelenleg pedig az ország fejlődik, és szó sincs olyanról amit Gyurcsány tett.
"Ha szeretnéd átválthatok ilyen stílusra."
Mert te mindig ott vagy ha Gyurcsánynak kell falazni! :D
"Mert te mindig ott vagy ha Gyurcsánynak kell falazni! :D"
Ezzel tévedsz, de ajánlom, hogy keresd fel az orvosodat, ha egyszer Gyurcsány fóbiában szenvedsz.
Én reméltem, hogy lehet még normális vitát folytatni itt is, de hát miért is lehetne személyeskedés nélkül vitatkozni. Úgy tűnik ez is luxus lett ebben a társadalomban.
"Ezeket általában csak az ellenzéki média fújja fel, de közben pedig teljesen másról van szó! "
Akkor most ez sem így volt és csak felfújta a sajtó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!