Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a valószínűlege, hogy...

Mi a valószínűlege, hogy ismét a kormány nyeri meg a választásokat májusban?

Figyelt kérdés

2019. máj. 6. 12:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

A májusi választás nem győzelemre megy, nem lehet megnyerni - hivatalos értelemben. Az fog eldőlni, hogy ki küldhet képviselőt az eu parlamentjébe és mennyit abból a 21-ből amennyi magyar mehet.

Persze lehet mondani, hogy aki a legtöbb mandátumot szerzi az a győztes vagy hogy aki legalább a felét megszerzi - de ez nem lesz olyan győzelem, mint egy magyar parlamenti vagy önkormányzati választáson.

De ha ezt levesszük a kérdésből, akkor igen, annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy a kormánypártok szerzik meg a legtöbb mandátumot májusban.

2019. máj. 6. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

"Végre egy normális választ kaptam valakitől."

Talán először normálisan kellene feltenni a kérdést.

2019. máj. 6. 16:28
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
orbán leoltja az embereket a migránsozással meg a Sorosozással és összelopja csalja hazudja a választások megnyeréséhez szükséges szavazatokat.
2019. máj. 6. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

A "becsületes" fidesz, ugye?

[link]

2019. máj. 6. 17:53
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
"Csak" 99,9%, hogy ne legyen feltűnő...
2019. máj. 6. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
25%

Hogy csalja? Segíts már nekem, mert bizottsági tag szoktam lenni. Bejön majd személyesen Orbán és érvényteleniti aki nem a Fideszre szavazott?

Vagy hogy képzeljem el? :))

Amúgy aki ennyire kételkedik a választás tisztaságában az miért nem dolgozik ebben személyesen? Ja hogy akkor reggel 5-tol 23-ig dolgozni kéne? Hát, fotelből okoskodni biztosan egyszerűbb!!

2019. máj. 6. 22:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Jaj de tudsz hazudni utolsó..

És higgyük is el, hogy te tag vagy? 😆😆

Úgy vagy te bizottsági tag, mint én népjóléti miniszter 😆😆

2019. máj. 7. 00:45
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

Szavazat számláló bizottsági tag szoktam lenni, mi ebben a hihetetlen. Bárki lehet, csak jelentkezni kell. Akkor látnád a folyamatot és nem írnál hülyeséget. Azt is látnád, hogy a nagy leleplezett csalások szimplán csak tévedések, hiszen ahol emberek dolgoznak ott hibáznak is, ez természetes.

De persze, ahogy írtam már fotelből okoskodni mindig könnyebb.

(Egyébként eleinte én is azért jelentkeztem, mert kételkedtem, nem láttam át mik a demokratikus választás garanciái. Azóta meg mindig hívnak újra, megyek.)

2019. máj. 7. 14:11
 19/21 anonim ***** válasza:

# 18

Én is voltam már nem egyszer, szerintem nekik ilyen misztikus dolognak hangzik.

2019. máj. 7. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:

"De persze, ahogy írtam már fotelből okoskodni mindig könnyebb."

Azért a kérdésből látszott, hogy ne várjunk nagy csodát vagy komoly vitát. Alap dolgokkal sincsen tisztába.

2019. máj. 7. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!