Ti kire szavazatok az EP választásokon és miért? Illetve szerintetek ki fogja nyerni?
" Mindegy " ki nyeri. Kutatások szerint Fidesz. szerintem is.
Nincs más aki nem akarja a világ másik végéről az iratok nélküli embereket.....
Nem szeretnék a házamba betolakodókat.... Mert ha nem védelmeznék a határokat, ne akarjuk megtudni mi lenne akkor.
Ne áztassa el az EP -ben a hazáját.
És ne törjön be semmilyen TV székházába. Mert ha oda be akar(nak) menni, mert közlendőjük van, engedéllyel biztosan bemehetnek. És kapnak műsoridőt.
( megrendezett műbalhé volt az a bizonyos hasra esés, hátra tett kézzel stb )
Szánkókat, fenyőfát tönkretevők nem engem fognak képviselni.
Saját bankszámlájukat. És nagyon nem érdekli őket, velünk mi is van, valójában.
Sok évig nem dolgozhattam, mint megváltozott munkaképes, aktív korú munka vállaló.
2001 előtti években.
Gyurcsány időszakba is voltak ilyen szakaszok. Nem dolgozhattam. Párom fizuja nem emelkedett. Rezsi rendesen megemelték. ( pl a villany jó éve felét fizetem. nincs kicserélve energia takarékosra minden fogyasztó eszköz. Szemétszállítás sok éve 3 havonta 7000 ft. Vízdíj sok éve 2300 ft. Fűtés is jó pár éve nem emelkedett. És sorolhatnám )
Nincs meg kire is fogok szavazni.
Inkább azokból lesznek a nyerők, akik nem akarnak illegális " lakó társakat a hazájukba ".
Fűtésünk ( társasház ) azért annyi amennyi, mert beszerelték a mérőket. És az is igaz az 1 szobába alig volt kinyitva. Mert már megérte, ha nem alszik ott senki, lezárjam. ( míg nem volt mérő 30.000. ft fölött volt mindig. idén max 20.000. ft, és akkor 4 m3 vízmelegítési díjjal. ez így már jobban tetszik )
Vízzel úgy tudok spórolni, hogy a mosógép utso vizét lavórba folyatom.
Fa árát nem tudom, mert a zártkertbe vettünk csak, 3 éve kb. Azt is úgy hogy a 4 - ik kertszomitól...
Nyílván ha ott laknánk, az a fa, 1 fűtési idény... És annyi...
Gáz??? Családi házban lakó, és vegyes tüzelésük van, ők mondták, bizony sok fogy, És kevés energia...
Utóbbi években kicsit jobb. Férjemnek most volt látható hogy emelkedett a fizuja. ( lehet hogy nem így írtam szó szerint )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!