Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az orbánimádó kommentek...

Ezek az orbánimádó kommentek tényleg valódiak lehetnek a videóban?

Figyelt kérdés

[link]

Ha igen, az rettenetesen durva. Már értem, hogy a Fidesznek hogy lehet 2/3-a. Kertész Ákosnak igaza volt.

2019. máj. 5. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan gyanúm, hogy Radics facebook idióták sorozatában fiktív üzentek vannak. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy vannak a videóiban valódi személyek által írt üzenetek is, mert láttam már durvább eseteket. Videón is láttam már rajongókat, akik biztos, hogy 100% valódiak.

Ha mégis valódiak az üzenetek, akkor nekem furák, mert én nem tudnék rajongani egy pártért, egy politikusért sem (és nem is vagyok Fidesz szavazó). Videósokért, márkákért, zenekarokért sem tudok rajongani, velem és a hozzám hasonlókkal egyik sem jár jól, mert ezek mind rajongókból építenek erős törzsközönséget.

Azon csodálkozok, hogy még nem tiltatták le ezt a videót. Vagy nem törölték még ezt a kérdést.

2019. máj. 5. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nézd vissza akár ezen a fórumon is mennyi gyurcsány imádó komment van, vagy amik atomháborút akarnak, a kommunizmust éltetik stb.

Mindig mindenhol vannak buta emberek is és vannak trollok is, akik direkt bekamuznak valami állatságot és figyelik a reakciót amit kiváltanak. Kommentelni bármit és bárhogyan lehet, mert max kitiltanak vagy leveszik a kommentet. Sokaknak ez csupán játék.

Az meg hogy kinek mi az ami "orbánimádat" az teljesen szubjektív. Ha leírom a saját véleményemet és a valóságot, alátámasztom konkrét adatokkal, akkor is megkapom, hogy az csak propaganda, meg orbánimádat - de ettől még rendszeresen megjelennek itt is olyan megnyilvánulások, amikről én is pontosan látom, hogy kitalációk, valamelyik ellenzéki írta, mintha fideszes lenne, csak hogy lehessen rajta pörögni, milyen hülyék is a fideszesek.

2019. máj. 5. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Áhh ezek semmik.....

Beszélgess egy ilyen fidesz standnál álló aláírás gyűjtővel...

Fúúú hát nem tudtam eldönteni hogy trollkodik? ilyen jól fizetik? vagy ennyire segg ostoba?

A legvadabb az volt amikor nekiállt nekem ecsetelni hogy 9 éve orsós a vezér de a miatt nem jut előrébb az ország mert egy gyurcsány ül a parlamentben akinek akkora hatalma van egymaga majd 100 000 migránst, kötvényest beengedett a soros terv alapján......

Nem lehet őket komolyan venni, Gyurcsány bezáratta az OPNIT de 9 éve retteg az orsós ha kinyitja nem mehet Gráczba :D

2019. máj. 5. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Névtelen kommentet akárki írhat, akármilyen szándékkal.

Én már azon se lepődtem meg, hogy van olyan öregasszony, aki az Apró unokájának -a Gyurcsány feleségének- a kezét szorongatja, hogy jaj, de nagyon szerette a nagypapáját és mennyire hiányzik neki. És nem nézett ki megrendezett jelenetnek.

Kertész Ákos meg hazugságra kapott menedékjogot, és az se véletlen, hogy hol.

2019. máj. 5. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

20%-a sincs.

Már előtte mindent előkészítettek, "szóltak is" a nemzetközi ellenőrök már '14-ben is, amikor szintúgy csaltak.

Az ilyen tet vekkel az a gond, hogy a sok hülye hatalomra segíti őket (nézd meg a történelmet), aztán csak gépfegyverrel lehet levakarni őket onann, ártatlan emberek élete révén is...

Egyébként minden fidesz támogató a saját maga és a Magyarország ellensége, de olyan fszok, hogy ezt nem érik föl ésszel, még a saját káruk, sőt a saját tapasztalataik alapján sem, hogy hol tart ma már például a zabálnivalója ára...

A "jó" az, hogy a másként gondolkodók (akik szeretik a liberalizmust, vagyis a szabadságot) őszerintük "bérrettegők", nem is beszélve arról a tényről, hogy ugyanakkor ők rettegnek, mindenféle soros, meg tetszőleges arab név hallatán. A cigánykérdést kellene már megoldani például évtizedek óta, de persze miért a főcigányuk oldaná meg?...

Na az gond.

Bár abban igazuk lehet, hogy nem is csaltak (akkorát), ahogy elnézem az Észbontók című műsor tetszőleges részét (...és azok az emberek is köztünk élnek)...

tökéletlen hülyék...

(lehet letiltani, az a módi úgyis)...

2019. máj. 6. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár vannak igazi elborult fideszesek, ez a videó azért erősen kamuszagú.

Az viszont kétségtelen, hogy 100 emberből 99 egyet néz csak: hogy ki beszél. Ha a kedvence, akkor nincs az a földöntúli baromság, amit ne tapsolna meg.

Végeztünk pár éve egy felmérést, ahol politikusoktól idéztünk egy mondtatot, egy programpontot és megkérdeztük, hogy a megszólított azzal egyetért, vagy sem? Azt persze nwm árultuk el, hogy a mondat kitől származik. Hät, izvalmas eredmények születtek. A fideszesek sok mondatra mondták, hogy baromság. Pedig ha tudták volna, hogy fidesz programból, orbántól, szájertől, meg a jó ég emlékszik már, hogy még kiktől származó mondatokra fujjogtak...

Más pártok nyaloncai is lyukra futottak, de a fideszesek vitték a prímet.

2019. máj. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!