Puzsér esélytelen. Miért csinálja mégis?
A választópolgár egyúttal választható is. Tehát, bármely szavazati joggal rendelkező állampolgár lehet jelölt, vagy önjelölt.
Nem kell ahhoz fidesz zsoldjában állni. Van a fidesz-kdnp és a többiek. Ez így volt tavaly áprilisban is! Voltam szavazni és ott nem 2 lehetőség közül lehetett választani. Ott nem volt a fidesz-kdnp-vel szemben "közös ellenzék" nevű szövetség, hanem sok-sok párt volt....
Puzsér az egyetlen akinek van terve, viziója, mégha nem is értünk esetleg vele egyet, ezt akkor is be kell látni...
Karácsonynak és Tarlósnak maga a nyerés a céljuk, Puzsér ezzel szemben nem a nyerésért és a pozicióért akar nyerni önmagában, hanem a Sétáló Budapest megvalósitásáért. És nem is mindenáron akar nyerni, nem is akármilyen programmal, hamem ezzel...
Tarlós és Karácsony ehhez képest felhasználta Puzsér eddig kész programpontjait a saját "program"jához.
Amúgy nem ásnám még a gödröt Puzsérnak, hiszen ugyan valóban kijött a közvéleménykutatás, miszerint 13%-os, rekord alacsony a támogatottsága, az a helyzet hogy ez szerintem nem is annyira rossz.
13% úgy, hogy 8 hóbapja van a politikában, 13% úgy hogy nem százmilliókat költ/költött a kampányra, hanem eddig összesen 1 millió forintot, közösségi finanszírozásból, aminek még az 5 forintos adományaval is elszámoltak...
Szóval szerintem még simán jöhet feljebb.
Na meg, ugye a Závec az április 8.-a előtt azt mérte, hogy a Gergő tamogatottabb mint az OV, erre 20%-ot sem értek el. Sokkal nagyobb múltal jóval a Jobbik alatt maradtak...
Az LMP meg nem akarja megosztani az ellenzéket szerintem, csak valamiben egyetértettek velük néhány szavazáson az EU parlamentben, nagyügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!