Támogatnátok egy nemzeti űrprogram létrehozását, aminek célja egy önálló magyar űrközpont létrehozása ami képes embert juttatni a holdra?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 18:12
1/12 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás lenne.
Csinálják ezt a nagy hatalmak, nem kis ország feladata.
2/12 anonim válasza:
Nem. De ahogy elnézem, ez semmit nem jelent. A nemzeti stadionprogramot sem támogattam volna, ha létrehozzák. Enélkül is létrehozták.
3/12 anonim válasza:
Nem! Mert úgy tudom, hogy OV és/vagy mészároslőrinc ellopná a holdat! Márpedig nekem a teliholdra szükségem van! Olyankor gyógyulok! (Holdkóros vagyok!)
4/12 anonim válasza:
Csak akkor, ha hosszútávú tervek között szerepel a Magyar Galaktikus Birodalom létrehozása.
5/12 anonim válasza:
Nem!Nem!Nem!
Viszont OV-ból meg a megalomániájából kinéznem hogy megtenné. Még az a szerencse hogy "csak" a foci és a kisvasút a hobbija, nem pedig az űrutazás.
Annak viszont örülnék, ha csak hűtőmágneseket gyűjtene
6/12 anonim válasza:
De akkor már ne a Holdra, hanem a Szíriuszra.
7/12 anonim válasza:
Szerintem rendezzünk inkább olimpiát 6-7000 milliárdért. Az a biztos.
8/12 anonim válasza:
Vagy építsünk egy ilyet.
9/12 anonim válasza:
Csak akkor ha megépítjük az első focipályát is a holdon!
10/12 anonim válasza:
Támogatnám , hogy elsőként a politikusokat és az oligarhákat juttasuk oda, aztán építsünk köré egy kerítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!