Miért Orbán Viktort okolják az egészségügy állapota miatt, mikor gyurcsány vágta tönkre a vizitdíjal?
Ki az a gyurcsány?
Ja az aki pár évig miniszterelnök volt orbán meg 13 éve az? igazad van mindenki helikopter csak a fűrer szent
Takarodj el orvoshoz ha még találsz az országba
Legutoljára 16 órát töltöttem a sürgősségin mire rámnéztek.
Emútnyócév? aha jó kis mantra csak kérdem én melyik ?
Aki szerint a vizitdíj jó intézkedés volt, az, vagy annak rokonai nem járnak orvoshoz?
Van úgy, hogy hetente KELL menni, hetente 300 Ft nem kevés.
Pláne, hogy ma ez lehet, hogy 5-600 Ft e lenne.
Ez 2 000 Ft havonta, ezt pl én is megérezném. Egy nyugdíjas pláne.
16.
Furcsa a logikád.... 😄 És ez vonatkozik az utánad válaszoló őrjöngőkre is vonatkozik.... Igen, Orbánnak is megvan a maga sara az egészségügy vonatkozásában! Nem tette kötelezővé a Cavinton szedését és nem nyitotta meg a böszme által bezárt Opni-t!
Ez az oldal is kultúráltabb lenne, ha az őrjöngő, mocskolódók gumiszobában lennének, és nem itt.
Egyébként csak az OV kormány által átvett helyzetre kívántam rávilágítani. Vagyis, vagy jobb a helyzet, mint amit átvett, vagy szinten tartja az egészségügyet. De hogy ő tette tönkre, az valótlanság! Ha tetszik, ha nem!
Nem, nem Orbán tette tönkre. Viszont nem is törekszik 100%-an arra, hogy a pusztulatból kihúzza. Van pénz plakáthelyekre, konzultációra, propagandára, magánrepülőzezgetésre, futballra, villára minden fidesz csinovnyiknak, Mészáros már megfullad a dellától, de az EÜ helyzetét még rá lehet másra kenni.
Amúgy se lesz nyugdíja senkinek mert Elmatolcsyzták, így jobb ha meghal hamarabb a proletár lábfekélyben, mielőtt éhenhal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!