Én sem szeretem a Momentumot de mi ez a sok kérdés a Momentummal kapcsolatban? 3% os pártról beszélünk mióta számít fontos politikai tényezőnek?
2019. máj. 3. 11:55
2/15 anonim válasza:
A Momentum a gazdagokat kiszolgáló neoliberális párt.
Ugyan azt képviselik,mint a Fidesz.Annyi a különbség hogy ők a multikultit támogatják.
Szóval egyfajta nemzetellenes fidesz.
2019. máj. 3. 12:00
3/15 anonim válasza:
Sajnos nem. Ők is szeretnek magyarkodni.
2019. máj. 3. 12:03
4/15 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva?A Momentum Macron pártcsaládjához tartozó neoliberális párt.Macron támogatja őket.
Ezek ellen tüntetnek a sárgamellényesek hónapok óta.Nem hiszem,hogy jó lenne ha ők kerülnének hatalomra.
2019. máj. 3. 12:07
5/15 anonim válasza:
A momentumosok lenézik a magyar népet. Én viszont kiröhögöm őket.... Tehát az állás 1:1
2019. máj. 3. 12:08
6/15 anonim válasza:
Tudod, hogy a sárgamellényesek miért tüntetnek Franciaországban? Az egyik nagy problémájuk, hogy miért csak havi 1200 euró a munkanélküli segély.
2019. máj. 3. 12:15
7/15 anonim válasza:
A neoliberális megszorítópolitika miatt tüntetnek.Az ellen tüntetnek,amit a Momentum támogat.
2019. máj. 3. 12:37
8/15 anonim válasza:
A neoliberalizmus pont, hogy nem szorít meg, mivel a minimális adókat és az éjjeliőr államot támogatja.
Annak pont az a lényege, hogy az állam minimálisan szóljon bele a gazdaság és a társadalom működésébe.
2019. máj. 3. 12:45
9/15 anonim válasza:
Tekintve, hogy a momentumosok is magyarok, ezért feltételezem, hogy nem nézik le a magyar népet. Miért néznék le? Nem hallottam tőlük erre utaló nyilatkozatot sem. Bár nem kedvelem a momentumot, de azért nem kéne hazugságokkal rágalmazni őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!