Egyesek szerint a romák miért ugyanannyira rosszak, mint a muszlim migránsok?
-Nem létezik "roma vallás" ami egy európaitól különböző, szervezett, párhuzamos társadalom létrehozására ösztökéli őket. A legnagyobb "alternatíva" amivel elő tudtak rukkolni, az a nagyecsedi cigánysor, miközben Nyugaton a muszlimok "Sária-rendőrségeket" vallásőrült önjelölt inkvizítorokat szerveznek
-Nincsenek "roma országok", amik ezerrel hírdetik és terjesztik a "roma vallás" tanait, amik nagymértékű olajvagyonnal rendelkeznek, és arra ösztökélik a romákat, hogy egyre radikálisabbak legyenek. Maximum Indiának, az őshazájuknak van valami köze hozzájuk, de India nem foglalkozik a cigányokkal
-Nincsenek "roma terroristák" akik a "roma vallás" nevében robbantgatnak, teherautóval tömegbe hajtanak, csak Kis Grofó zenei terrorja
-Nincsenek "roma aktivisták" akik felhördülnek, ha a LIDL-ben egy kereszt van a feta sajt dobozán, és ha nincs elég boltban "roma vágás szerint" levágott hús
-Ha egy újság leközöl egy cigány karikatúrát, nem kezdi el az újság szerkesztőségét halálosan fenyegetni egy turbános cigányguru egy cigányfanatikus országból
"
"Rengeteg olyan bűncselekmény van, melyet nagyrészt romák követtek el." Ezt az állításodat semmire sem tudod alapozni, kutatások cáfolják meg konkrétan. Legközelebb először gondold át, hogy mit akarsz írni.
[link] "
Ja, azért szállítottak engem kórházba orr és bordatöréssel 12 évvel ezelőtt mert magától tört el és a pénztárcámat egy varázsló tüntette el. Biztos nem azért mert a cigányok péppé vertek a vonatállomáson mikor 12 éves voltam,mindezt azért mert nem adtam oda a papír 200 forintosomat
Dübörög a libsi cenzúra!
Bár csak a magyargyűlölők hazugságait is ilyen buzgón törölnétek, de az ugye belefér az idióta világképetekbe.
20
Pont az a baj, hogy magyar. Egy 444.hu-n nevelkedett libsi hipszter már nem is ért magyarul.
"Valaki azt árulja el nekem, hogy miért ilyen divatos a roma szó a cigány helyett? A cigány egy magyar szó, mi a baj vele?"
Valami fennakadt szemű, magát jogvédőnek gondoló, a Rózsadombon kívül nem sokfelé járó kitalálta még anno, hogy a cigány szó sérti a cigányokat (ahogy egyébként ők is hívják magukat)...
A kérdésre válaszolva, más jellegű a két probléma. Nekünk a cigánysággal jobban vannak tapasztalataink, és azok azt mondják, hogy több száz év alatt sem tudtak integrálódni a társadalomba. meg itt nálunk egyszerűen több a cigány, így ők jelentenek valós problémát. Muszlimok is vannak, de jóval kevesebben,így nem sok vizet zavarnak nálunk (egyelőre).
Már a kérdés is rossz.
Összevetsz egy etnikai csoportot, -ami ugyebár genetika, származás, etc.- egy vallási csoporttal, annak is egy szélsősèges, a vallást sajátosan értelmező rétegével, amiket aztán annak rendje és módja szerint össze is mosol.
Innentől aztán minden további okfejtésed értelmetlenné válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!