Orbán Viktort érdekli a magyarok egészsége és az egészségügy?
Nálunk az a legegyszerűbb, ha levágják a lábad, nincs se pénz se orvos hogy kikezelje. Ha belehalsz, akkor legalább rokkant nyugdíjat sem kell fizetni
Ez a magyar valóság
"Van Orbán Viktornak hivatalos facebook oldala! Miért nem őt kérdezed meg személyesen?"
No, akkor hadd meséljek neked erről egy személyes tapasztalatot:
Orbánnak egyszer oda8rtam a facebook oldalára egy abszolút kulturált kritikát a cégek törzstőke emelésével kapcsolatban. A legdurvább mondat az volt benne, hogy ez a szabály pont arra nem alkalmas, amire elvileg kitalálták, de legalább az ügyvédek megint jól járnak. Eredmény: négy "rohadkomcsi", kettő "bezzeggyurcsány" és kettő életveszélyes fenyegetés. Mindezeket kaptam, nem adtam, a gyengèbbek kedvéèrt. Ja és tiltottak az oldalról.
Ja és két nap múlva kopogott a nav...
Óriäsi szerencse, hogy ez a rendszer ilyen jól viseli a kritikát és és nem akarják elhallgattatni azt, aki más véleményen van.
Nem
De ne aggódj, egyik politikus se forgolódik álmatlanul emiatt. (sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!