Akkor most a Tóth Bertalan, meg az Újhegyi szerint is patkányok a magyar szavazók?
Hiszen kiállnak a Bangóné mellett, aki ennyire gyűlöli a magyar embereket, vagyis nekik is ez kell, hogy legyen a véleményük.
Szerintetek az egész MSzP sáros az ügyben?
A lovagkeresztnek nincs sok jelentősége, tudtommal egy csomóan vissza is adták, nem valami nagy kitüntetés.
A többit belinkelnéd(?), mert nem hallottam róluk, nem tudom miről beszélsz, nem vonom kétségbe, csak nem ismerem a szitut.
Azt továbbra is úgy gondolom, az újságíró nem politikus, nem tagja a Parlamentnek.
Nem vagyok elkötelezve semelyik párt felé.
Az ilyen lovagkeresztes úrhatnámkodás nekem elég nevetséges, egyáltalán a kitüntetések többnyire röhejesek, van néhány, aminek van valóban rangja, például a Nobel díj, de azt is rebesgetik néha, hogy az ilyen kitüntetések osztogatása sem mindig fair.
Szerintem egy újságíró dolga, hogy szenzációt termeljen, így, vagy úgy, az ő szólásszabadságukba több fér, mint egy politikuséba, bár ha a Bayer ilyen drasztikus volt, akkor az tényleg erős, de nem hiszem, hogy a kormánynak lenne különösebb felelőssége egy újságíróval kapcsolatban, aki az írásaiért saját személyében felel.
Nem így gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!