Akkor most a Tóth Bertalan, meg az Újhegyi szerint is patkányok a magyar szavazók?
Hiszen kiállnak a Bangóné mellett, aki ennyire gyűlöli a magyar embereket, vagyis nekik is ez kell, hogy legyen a véleményük.
Szerintetek az egész MSzP sáros az ügyben?
:DDD
Mi volt ez a Bayeros izé,(?) nem is figyeltem, illetve nem tudtam róla, mert nem nagyon érdekel a politika.
Csak egy kicsit, de alig vagyok tájékozott.
"Mi volt ez a Bayeros izé"
A patkányozást Bayer kezdte. Nem mintha ez legalizálná az eldurvult politikai megnyilvánulásokat, de mindenesetre nevetségessé teszi a fideszes ajvékolást.
"Fókuszáljunk majd aztán arra a kitételre, amikor is a miniszterelnök azt mondja: és majd a választás után elégtételt veszünk. Azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette."
A Bayer Zsoltról van szó?
Az egy újságíró, akinek vannak vitatott kijelentései, de olyan értelemben nem politikus, hogy nem a Fidesz vezető tisztségviselője, ezért ők nemigen felelhetnek a negatív kijelentéseiért, meg beleolvastam a wikis életrajzába és fura pálfordulásforma dolgok vannak benne, a békemenet szervezése, ellenzéki jellegű megmozdulások, stb, bár újabban tényleg jobboldali írásai vannak, nem olvastam végig, de inkább anarchistának tűnik, ide is üt, meg oda is.
Vagy valami másik Bayerről van szó?
Szerintem maradjunk a politikusoknál, meg annál, ami a kérdésem lényege lenne, hogy ha megvédik és kiállnak mellette a társai a Bangónének, akkor ők is osztják a nézetét, amely szerint a magyar szavazók jelentős része patkány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!