Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarorszag es Romania...

Magyarorszag es Romania kozott miert van feszultseg?

Figyelt kérdés

Annak mi az oka hogy Romania utalja Magyarorszagot? Tobbszor hallottam TV ben is hogy magyarokat vertek meg Romaniaban, mert magyarul beszeltek az utcan. Ez miert van, mi mit artottunk nekik vagy egyaltalan miôta ilyenek velunk szemben?

Koszi a hasznos valaszokat elore is!

2019. ápr. 29. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Elcsatolták az országunk nagy részét és félnek hogy visszavesszük. Az a kígyó mar a legjobban akit sarokbaszorítanak.

A börtöntöltelék is utálja a rendőröket. Emlékeztetik hogy egy féreg. (Mint a románok)

2019. ápr. 29. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Régi jó mániám

Tankkal átmenni Románián!

2019. ápr. 29. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy erős, szélsőjobboldali réteg Romániában, akiknek az a meggyőződésük, hogy ők a Rómaiak(Dákok) leszármazottai. Ez egy nagyon buta réteg! Szerintük mi, tuskó Magyarok csak bepofátlankodtunk az ő Ókori civilizáciojukba.
2019. ápr. 29. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora fasságot is csak a románok tudnak kitalálni két kecskefejés közt.
2019. ápr. 29. 19:44
 5/10 Alain Delon ***** válasza:
63%
Nincs feszültség a két ország között, csak mind a két országban élnek suttyók.
2019. ápr. 29. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit hogy magyarok vagyunk, és az a mi földünk ezt a románok tudják, és csak erőt akarnak fitogtatni hogy ezzel is azt színleltessék hogy az övék és ők ott a királyok.
2019. ápr. 29. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A héberek is visszafoglalták az ősi területüket a palesztinoktól. Minél jobban kereszténykedünk, annál jobban puhultunk el, ahogyan a Római birodalom, mert bekígyózott a kereszténység. 300 római győzte le a perzsa hatalmas seregét, és nem imával, hanem kemény gladiátorképzéssel.
2019. ápr. 29. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Frusztráltak és nevetségesek.
2019. ápr. 29. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Még a balkánon se voltak,amikor mi már itt voltunk.Ezzel egy (kis)részük tisztában van és frusztrálólag hathat számukra.A többség meg szimplán félelemből agresszorkodik.
2019. ápr. 30. 07:54
 10/10 anonim válasza:

Azért az egy kicsit erős hogy a Romániában élő magyarokat csak azért elverik mert magyarul beszélnek. Nem kell mindent elhinni amit a tv-ben mondanak vagy a neten írnak. Érdekes hogy amikor fordított helyzetről van szó akkor senki se háborodik fel. Persze mindket országban vannak rosszindulatú emberek de igazából hol nincs? Amúgy csak egy kis saját tapasztalat: kb 7 éves koromba a szüleimet áthelyezeték Magyarországra, én alig tudtam pár szót magyarul és az iskolában a szülök azt mondtak a gyerekeiknek hogy ne barátkozzanak velem mert román vagyok, ellopom a pénzüket meg a dolgaikat. Addig fajult el a dolog hogy egy délután suli után az egész osztály nekem esett, ütöttek rúgtak és azt kiabálták hogy menjek vissza Romániába. Szóval mondhatni a magyar szülök is szépen nevelik a gyereküket.

Ennek ellenére nekem nincs semmi bajom se a magyarokkal se a románokkal, és azon vitatkozni hogy ki volt hol előbb egyenesen butaság ma.

2019. ápr. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!