Hány igazi szavazója lehet a Fidesznek?
Kérdező, a választásokat nem "igazi" szavazatokban játsszák, hanem szimplán szavazatokban. Próbálkozhatsz megtalálni mennyi szerinted igazi szavazója vana fidesznek, de mind igazából a fidesz-kdnp-re szavazott aki a választáson rájuk szavazott. Mind a 2,8 millió igazi szavazója volt a fidesznek.
keríthetsz meséket buszoztatásról meg megfélemlítésről, ettől még nem lesznek igazak. Ha ez kell a kicsi lelkednek a megnyugváshoz, hát tedd, hidd ezt.
De célszerűbb lenne elgondolkodni inkább azon, hogy miért szavazott 2,8 millió ember a fidesz-kdnp-re helyettetek a szavazófülke magányában, ahol nem látta senki, nem fogta a kezét senki.
de nekem nem gond ha nem próbáltok meg tenni valamit a saját érdeketekben, nekem jó így, hogy csak másokat próbáltok okolni érte. Addig marad a fidesz.
Ahogyan megszokás fogalmazni:
Sok, de nem kevés.
De lehet, hogy:
Kevés, de nem sok.
Akkor nem is marad senki igazi szavazó , mindenkit megevettek valamivel.
Engem például a lakáskölcsönnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!