Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz 9 éve kormányoz....

A Fidesz 9 éve kormányoz. Szerintetek eleget fel tud mutatni? Sokat haladtunk előre az elmúlt 9 évben?

Figyelt kérdés
Én nem érzek változást.Nem élek jobban,mint 2010 előtt.Igaz,évről évre nő a fizetésem,de az árak is.A Gyurcsány kormány alatt sem volt nehezebb munkát találni.Aki kitartó volt,akkor is talált munkát ugyanúgy mint most.Lehet hogy nincs már akkora államadósság meg növekszik a gazdaság de én ebből nem érzek semmit.
2019. ápr. 29. 17:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

[link]

Most miér

2019. ápr. 29. 18:21
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

#10 még az is lehet hogy rosszabb is, mert bár több orvos van de sokkal több magánrendelő is így kevesebb munkaóra van az állami egészségügyben. (ugyanakkor ha mondjuk 9 évig csak a régiós átlag felét tudtuk volna GDP növekedésben és a GDP arányos ráfordítás nagyságrendileg marad ugyanennyi akkor most súlyos százmilliárdok hiányoznának az egészségügyből, akkor gondolod kevesebb pénzből jobb lenne? )

De az, hogy xy dolgon te nem érzed a javulást vagy esetleg még romlást is érzel az teljesen szubjektív, mert nem jársz pl. az ország összes kórházában.

Sőt mondok jobbat, még mondjuk a korrupcióindex is csak egy közvélemény kutatás a cégvezetők között. Szóval még az elsőre hitelesnek tűnő indexek se mindig mérésen alapszanak.

Az szerintem, hogy régiós szinten nő a gazdaság és csökken az államadósság olyan makroadat ami azt bizonyítja, hogy jó úton vagyunk.

Az biztos, hogy lehetne jobban is, de abban már nem vagyok biztos, hogy van olyan párt Magyarországon aki ha kormányra kerülne elég erős és kitartó lenne ahhoz, hogy jobban is csinálja.

2019. ápr. 29. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Inkább hátrafelé haladtunk, csak a propaganda meg a fideszes sorvezetők nyomják a nem létező sikereket. A válság idején is magasabb volt az életszínvonal mint amit ma látsz.
2019. ápr. 29. 18:27
 14/27 A kérdező kommentje:
Visszatérve az egészségügyre hónapokat,sőt akár éveket is kell várni egy vizsgálatra vagy műtétre.Az orvosok többsége kiment külföldre mert kint jobban keresnek.A Fidesz nem tudja itthon tartani a jó szakembereket,le vagyunk maradva a nyugati országoktól sokkal.Itt bőven van még teendő,kérdés mit fog még csinálni a Fidesz a hátralévő 3 évében.Nem csodálkoznék,ha 2022-ben megbuknának.
2019. ápr. 29. 18:28
 15/27 anonim ***** válasza:
40%

#14 ha van x összeged ami az ország költségvetése míg mondjuk egy hasonló méretű nyugati országnak 4x ugyanez az összeg szerinted mennyire reális, hogy bármelyik kormány is a nyugati szintet tudja hozni negyed annyi pénzből?

Márpedig mivel az egy főre eső GDP 3-4-szer nagyobb nyugaton ez a felállás.

Amúgy meg keress már rá az orvosok számára. Azt fogod látni, hogy többen vannak mint 10 éve.

2019. ápr. 29. 18:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Lehet hogy több orvos van mint 10 éve de én akkor sem érzékelek javulást.Több órás várakozás a rendelőben,várólisták és kevés jó szakember.Ugyanazt érzem az orvosoknál is mint az építőiparban.A szakma felhigulását.
2019. ápr. 29. 18:48
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
Sokat haladtunk előre az elmúlt kilenc évben,de még nem eleget.
2019. ápr. 29. 18:50
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

Nekem az egoista megközelítés nem jön be!

Az ember (időnként) elfelejti tamulmányozni az élővilágot. Sok-sok élőlény idősebb, mint a homo sapiens és tudja a tutit, nem tesz fel hülye kérdéseket.

A saját szempontodból kérdezel másokat a saját (egoista) szempontjai szerint. Az ellenzék erre hivatkozik mindig!. És az utódaid? Ja? Lehet, hogy nem is tervezel? Aha... Értem... A jelent örökül kaptad az ősöktől, de hogy te mit hagysz az utókorra..???

Tavaly olvastam egy tanulmányt a fecskékről... Átlagodan 3-4 tojást raknak. (Nálunk, mivel itt nyaralnak). Azt figyelték meg, hogy szűkősebb évet követő esztendőben meg 4-5 tojást.

És működik.... Évezredek óta..,

2019. ápr. 29. 19:28
 19/27 A kérdező kommentje:
És mi köze a fecskéknek a Fidesz elmúlt 9 év kormányzásához?Szerintem semmi.Ha már védeni akarod a Fideszt,akkor legalább valami értelmes választ találj ki.
2019. ápr. 29. 20:36
 20/27 anonim ***** válasza:
35%
Jobb ez a 9 év mint a 4 év MDF és a 12 év MSZP kormány. De náluk nem nehéz jobbnak lenni. Szóval a kérdésre a válasz: igen, haladtunk előre. Nem rossz az ország gazdasága de lehetne jobb is.
2019. ápr. 29. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!