Gyurcsány család miért nem kommentálta és miért nem határolódott el Bangóné patkányozásától?
Gondoljunk csak 56-ra, vagy az az utáni megtorlásokra, vagy a kommunizmusra.
DK, MSZP, SZDSZ, Momentum, stb az ő szellemi örököseik, politikusaik és szavazóik jó része simán pufajkát öltene ma is és tüzet nyitna a nemzeti oldalra, fideszesekre, mondjuk a békemenet tömegére, csak azért, mert még jelent valamit számukra a hazájuk, Magyarország, a magyar nyelv, nemzet, név, foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, nem valami szovjet vagy európai uniót akarnak szolgálni, nem akarnak feloldódni valami olvasztótégelyben, nem akarnak befogadni mindenféle bevándorlót.
Ha engem kérdezel Bangóné nem a fidesz szavazókra értette,hogy patkányok.
A riporternő arról kérdezte,hogy mennyivel csökkent az mszp népszerűsége,amit Bangóné cáfolt,és erre mondta,hogy "sok a patkány".
Én úgy értelmeztem,hogy azokra gondolt,akik ezeket a felméréseket készítik.
Vagy leginkább a fideszesek politikusokra és érdekkörükre.
Másik oldalon szerintem sokkal cifrább dolgokat mondtak már,és nem feltétlen az a sértő,ha valaki csúnya szóval illetnek,hanem néhány beszólás a közmunkásokra vagy a szegény,dolgozó emberekre,sokkal arcátlanabb,mintha valakit lepatkányoznak.
A buta ember sértődik meg a tartalom nélküli szitokszavakra.
Aminek tartalma van,az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!