Mostanában miért nem verik a nyálukat a fideszesek arról, hogy egyre többet kell fizetni a a CHF-ben felvett hitelekre?
sajnos teljesen igazad van
és én még hozzátenném, hogy a Forint is drasztikus mértékben romlott, a Benzin árak pedig hatalmas mértékben emelkedtek!
és azt ígérték nem lesz hitelfelvétel, dehát láthatjuk, hogy ők is csak hazudtak
több millió embert, akik rájuk szavaztak átvertek
tegnap is nevettem csak.... kiküldtek az autópályára és a helyszínre több száz rendőrt csak azért, mert valami Jobbikos összegyűlés lett volna.... miközben abból a pénzből amiből ott izmoskodtak simán jómódúvá tehettek volna egy árvát, vagy akár egy az árvíz miatt nincstelenné vált családot
vagy kiküldhették volna őket mást helyszínekre is, elég sok település van, ahol rettegésben élnek bácsik,nénik,gyermekek... ott miért nincs egy rendőr sem?
a lényeg annyi, hogy nem kaptunk radikális változást, legjobb esetben is ugyanott vagyunk, mint pár hónapja, és én gondoltam hogy így lesz majd.... ezért szavaztam a Jobbikra, akik minket, magyar embereket képviselnek
persze ez az én határozott véleményem, bárki gondolhat bármit, abban azért egyetérthetünk szerintem a Fideszesekkel is, hogy nem ezt vártátok ti sem.
Kedves 01:40, az, hogy elég jól állunk nem ennek senkiházi, nagyszájú, tenyérbemászó fideszes bandának köszönhető, hanem az előző Gyurcsány és utána a Bajnai kormánynak.
Ez a szemétládába való ovis banda csak arra számít, hogy 4 év alatt megszedje magát, maximálisan, nem őrdekli őket az ország sorsa, hiszen nem érdekelte őket az ország sorsa az ellenzéki padsorban sem, miért gondolod, hogy kormánysorokban megváltoztak volna?
Az ellenzéki idejükben az volt a fő cél, hogy mindenben nemet mondani, mindenhol, ahol lehet ellentéteket szítani, mindenhol ahol lehet cirkuszt csinálni, a lényeg mindenben, de mindenben keresztbe tenni a kormányzó mszp-szdsz koalíciónak! Szerinted az, hogy állandóan kivonulósdit játszottak ez értelmes emberre vall? Sorba-állva mentek ki mindig a parlamentből, mint az ovisok xd Azért vették fel a képviselői fizetésüket, hogy ne hallgassák meg azt ami a parlamentben zajlik? Szerinted ez építő, konstruktív hozzáállás volt a fidesz részéről? Azért áll most elég jól az ország, mert segítette az előző kormány tevékenységét? Azért áll így, és nem csődben az ország, mint pl. Görögország, mert a buta fideszes ellenzék ellenére a Bajnai kormány át tudta vinni a törvényhozáson a szükséges intézkedéseket.
Nagyon haragszom a hülye magyarokra, amiért ilyen balgák, és buták, hogy erre a szemét, trágyadombra való fidesznek nevezett csaló emberekből álló gyülekezetre szavaztak. szerintem egyértelműen az ellenzéki idejük alatt ORSZÁGROMBOLÓ munkát folytattak, és mivel kutyából nem lesz szalonna, ugyanígy folytatják országromboló tevékenységüket most is, ahogy hatalomra kerültek.
Ne haragudj 7:23 de ez nagy idétlenség amit írtál.
A gyűlölettől szinte megvakultál.
Az összes MSZP-SZDSZ bandát aki még nincs börtönben a társaihoz kéne csukni, hogy a BÖRTÖN TÖBBSÉG helyre álljon.
Már a balliberális kormány alatt kezdték lecsukni a rabló bandát (hordát). Gyurcsány csak azért nincs ott mert ki tudták csúsztatni börtön büntetését elévülésre.
Bajnai miért nincs börtönbe? Pedig ott lenne a helye. 8 ember lett miatta öngyilkos. Hány MSZP-SZDSZ-esnek van offshore cége?
jó, szerintem hiába veszekedünk, nem ezen fog múlni semmi
és azzal se mentek semmire, hogy látom leszavaztátok a 0:51-es válaszomat...
majd a bőrünkön megtapasztaljuk, hogy jobb lesz-e nekünk, vagy pedig rosszabb ez az új kormány
nem érdemes vitázni ilyen hülyeségeken, mert attól se jobb, se rosszabb nem lesz nekünk, maximum felidegesíted magadat
mindenkinek meg van a saját véleménye, nekem a 0:51-es volt, nem hiszem, hogy ennyire le kellett volna szavazni
Nem igaz, hogy várnunk kell az intézkedéseik/tetteik hatására. Még csak pár napja voltak kormányon, de már elintézték, hogy a HUF mélyzuhanásba kezdjen. Jól megóvták a dezivahiteleseket. Most meg megy ez a baromság, hogy majd ők átváltják, mintha ilyen lehetne... A megnövekedett HUF-USD árfolyamkülönbség pedig tovább drágította a benzint.
Lecserélnek mindenkit, aki nem fideszes, akit meg nem lehet (Simor András), annak meg megpróbálják megkeseríteni az életét, hogy magától menjen. A 15 napos kopogtatógyűjtéssel a kis pártokat máris ellehetetlenítették a következő választástól, hiszen nekik nincs annyi emberük, hogy ennyi idő alatt összeszedjék a szükséges menyiséget.
Szóval ne mondjuk, hogy nem tettek le semmit az asztalra. Letettek... pontosabban az asztal alá...
előbb azt írtam, hogy nem érdemes vitatkozni a politikán, de ezt a videót mégis érdemesnek tartom megnézni!
annyit elmondanék az emberről, hogy a FIDESZ képviselője
és a libanoni-IZRAELI határ közelében született... a magyart enyhén töri, de biztos jó szakember lesz ha még beszélni se tud magyarul, nem hogy olvasni....
nem baj még egy tag képviselheti Simon Perezéket...
http://www.youtube.com/watch?v=tq5XwjFXbaU&feature=player_em..
és le lehet szavazni ezt a kommentemet is
de lehet kicsit elgondolkodni kellene
én Jobbikos szavazóként belátnám, hogy igaza volt Mo. 2/3-ának... de sajnos nincs így
a véleményem ismét elmondtam, jöhetnek a lefelé mutató hüvelykujjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!