A magyar utakkal miért nem foglalkoznak?
Figyelt kérdés
És itt most nem vidékről beszélek hanem Budapestről.
Vannak olyan katasztrófális állapotban több budapesti forgalmas utak mint a X. kerületi Fehér út vagy Pest déli részén a Határ út de még lehetne sorolni hogy én nem is értem hogy miért hagynak forgalmas műutakat ilyen állapotban.
2019. ápr. 28. 15:46
11/12 anonim válasza:
Én a X. kerületben élek. Itt nagyobb esőnél megszokott, hogy tavak keletkeznek az úton, hogyha az autóban vagy, és beszélsz, akkor simán ráharaphatsz egy-egy kátyúnál a nyelvedbe. Most meg a legújabb, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Kórház mellet levő Szentimrei/y utcában (attól függ, melyik szakasza) szinte lehetetlen közlekedni a 10-20, vagy akár 50 centi mély kátyuktól.
12/12 anonim válasza:
Az aszfaltutak burkolotának 10 év szavatossága van.
Mai áron a felső (kopó) réteg, szakszerű felújítása (a régi felmarásával, az új réteg terítésével, útburkolati jelek felfestésével, a sitt elszállításával, elhelyezésével, stb.) négyzetméterenként, 5-6 eft....
Tessenek számolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!