Mi ez a ellenzéki hülyeség, hogy június 20a után "pénztáros" Lörinccé lesznek a banki lakossági pénzek?
ma 07:52
Van név nélküli bankszámla?
10-es, nem állítottam hogy hülyeség csak vki azzal jött hogy "kitaláció" amit irtam ezért részleteztem miket mondott már elözöleg.
És akkor most az a kérdés hogy ez a törvény vonatkozik Minden magánszemélyre? Illetve hogy ha bank nem küld felszolitast akkor Minden rendben?
10.
2008-ban valódi csőd volt. Zárolták a magánszemélyek vagyonát?
Így van, hülyék minden oldalon vannak és szerintem ugyanolyan arányban a teljes létszámhoz képest.
Ettől még a kérdés csak félig tárgyilagos, a másik fele hamis következtetésre készteti az olvasót.
Az interneten terjedő trollkodós hírekkel szemben nincs védelem (közben mindig fetreng az ilyen hírek elindítója a röhögéstől).
Évekkel ezelőtt például azt híresztelte valaki, hogy olyan Mars közelség lesz, hogy akkorának fog látszódni mint a Hold. Nagyon sokan lájkolták és jelezték, hogy meg fogják nézni. Keresték is, kimentek a kertbe, a utcára, hogy hol az a nagy Mars?
Ha egy kormány elkezdené elvenni a polgárainak tulajdonait (megtakarítását, ingatlanát, járművét), akkor az nagyon hamar a teljes nép haragjával nézne szembe.
14.
A közgazdasági terminológia szerint, a csőd az az állapot, amikor az adós a hitelezői felé nem tudja telhesíteni a vállalását és nem tudnak egyezségre jutni. Ilyenkor lép be a csődbiztos, aki közvetítő szerepet tölt be az adós és hitelező között. Esetleg újabb hitelező bevonásával és a gazdálkodó működésébe való beleszólással megpróbálja megmenteni a gazdálkodót a felszámolástól!
Ez volt az IMF!
És mivel a környező országok közül senki nem szorult erre az útra (se az oly soxor emlegetett Románia, vagy Bulgária! De még Moldova sem!) ezért, úgy vélem teljes pontossággal kijelenthetjük, hogy a világválság Magyarországon csődgelyzetet hozott létre!
Ez tény! Szépíteni lehet, cáfolni nem érdemes!!!!!
Igen, kell adatot egyeztetni. De nem azért, mert elveszi a médzáros, hanem azért, mert ez egy eus törvény és ha elmarad az egyeztetés, zárolják a számlád.
Ennyi a tény.
Innen a szubjektív véleményem:
Jellemző, hogy nem nézel utána semminek, de már megy a jajgatás, hogy jaj, milyen ellenzéki hülyeség me, meg 444 meg jővőhét...
Azért, mert az ismerősőd egy kretén, aki hadilábon äll a szövegértèssel, nem kell azonnal kivetítened a problémád a fél világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!