Mi ez a ellenzéki hülyeség, hogy június 20a után "pénztáros" Lörinccé lesznek a banki lakossági pénzek?
Van ilyen uniós törvény. A pénzmosás és terrorizmus támogatása ellen. De nem veszi el senki, hanem jún.20-a után a nyilatkozat megtételéig zárolják a számlát. Egyébként a nagy összegű pénzmozgások év közben is nyilatkozathoz vannak kötve. Ez nem új dolog. A szellemi nívót jelzi, hogy Orbánhoz vagy Mészáros Lőrinchez kötni bármilyen féligazságból kreált hazugságot az agyhalottaknál sikeres.
(Csak azt nem értem, hogy az ilyen, miért a szomszédját, ismerőssel beszélik meg, miért nem a bankkal?)
Ettől mókásabbat is hallottam már! Mely szerint az unió azért ad név nélküli bankkártyákat a bevándorlóknak, hogy Orbán ne tudja elvenni....
Apropó! Mivel ez egy uniós előírás, a név nélküli számlatulajdonos hogyan fog és mit egyeztetni a bankjával????
Ez visszafelé is igaz:
"A szellemi nívót jelzi, hogy Gyurcsányhoz vagy Vonához kötni bármilyen féligazságból kreált hazugságot az agyhalottaknál sikeres."
"Tudni Kell a tagról hogy egész nap a 444-t 24-et hvg-t index-et olvassa."
Egyiken sem láttam ilyen hírt.
"Tudni Kell a tagról hogy egész nap a 444-t 24-et hvg-t index-et olvassa."
Ezeken az oldalakon ellentétben a 888, pestisrácok, origo, és a többi hasonszőrű társasággal ellentétben a valóságot írják meg, nem azt, amit a megrendelő látni szeretne. Emiatt lehet az, hogy a fideszes politikusok is elsősorban ezekről tájékozódnak. A trolljaik meg habzó szájjal utálják.
Emlékszel mit mondott a kirúgott fideszes médiafőnök
Én is az Indexet nyitom meg először és az Orgiot csak utána.
Nem lehet, hogy az egész sztorit csak te találod ki?
Úgy tudom ez csak cégekre vonatkozik egyelőre, de kitudja...
Magánszemélyek is szívhatnak emiatt?
Azelött az eu-s pénzcsapok elzárásáról beszélt és hogy Orbán ezért veszi el majd magyarok pénzét.
Most a fö sztori az volt hogy ha látni akarom a pénzem akkor menjek be a bankba és nyilatkozzak mielött "pénztáros" lörinc elveszi. A következöket mondta még: ráchael 12 millios arany órával látták az emberek, vmi fószer vallalkozo volt itt magyarba de elment reptérre wct puccolni bécsbe és ott 500 ezer forint felett keress, meghogy tokioban olcsobb a rantott hús mint "abszurdisztánban" és nem mellesleg finomabb is, Románia is már sokkal gazdagabb mint "magyarisztán" köszönhetö az orbán "rezsimnek" , meg már vmi külföldi szervezet szerint az ország diktatúra és a sajto szabadsága sérül, illetve orbán hazudik hogy migrácio ellenes mert 30 ezer afrikait telepitett be pestre és ingyen tanulnak , meg hogy Minden román és ukrán megkapja Magyar állampolgárságot bemondásra és ingyen kezelik öket itt meg több száz milliot adnak ezeknek "élösködöknek".
A fideszes fanatikusok annyiban jobbak hogy csak 1 et hajtanak migransok itt ott , 888 origo unalmas már megsem nyitom mert ugyis csak az a téma.
"Azelött az eu-s pénzcsapok elzárásáról beszélt és hogy Orbán ezért veszi el majd magyarok pénzét."
Amúgy nem mondott akkora hülyeséget.
Egy esetleges csőd esetén mit gondolsz mit szokott tenni az állam legelőször? Zárolja a lakossági számlákat, ami azt jelenti magyarul, hogy a pénzt elveszik. Államcsőd esetén ez a bevett protokoll minden országban. Ez alól nyilván mi sem lennénk kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!