Bejött a kapitalizmus?
"Az nem de az életszínvonal a létbiztonság hiányzik szerintem meg az erkölcs a jóindulat becsület. "
Mármint amikor külön besúgó hálózat volt, mindig volt valaki aki figyelte a többieket és írta a jelentéseket, amik befolyásolhatták az adott személy családi életét. Hát ez nekem minden, csak nem erkölcsös és becsületes.
“De hidd el, szaktudás és nyelvtudás nélkül külföldön se lesz jó munkád és lakásod könnyen.”
Te valami látnok vagy,te idióta barom?Van 2 nyelvvizsgám is.Erre mit mondasz?
Tényleg qrva jó volt megszívatni azokat, akik nem ártottak semmit, csak olyan társadalmi helyzetből indultak... De nyilván neked nem lett volna kifogásod az ellen, ha így megbélyegeznek.
Erkölcsösséget úgy értem hogy nem azt nézte az ember hogy tudja megúszni az alkalmazottai kifzetését hogy lehet úgy átverni a kedves vevőt hogy az még törvényes legyen hogy lehet úgy házasodni hogx haszna legyen az embernek ha jön jobb elválni és újraházasodni stb.
Megfigyelés ma is van. Munkahelyeken besúgás ma is van. Mi is változott? Ezt a kis oldalt is ha akarják két perc alatt lenyomozzák.
"Te valami látnok vagy,te idióta barom?Van 2 nyelvvizsgám is.Erre mit mondasz?"
"The style is the man himself"
Ha lenne egy is nem okozna problémát jobban fizető állást találnod. Bár ezzel a stílussal...
Ámbár a nyelvvizsga és a nyelvtudás nem ugyanazt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!