Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bejött a kapitalizmus?

Bejött a kapitalizmus?

Figyelt kérdés
Megérte lebontani a kerítést? 30 év telt el. Jobb lett mint előtte.
2019. ápr. 27. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
100%

"Az nem de az életszínvonal a létbiztonság hiányzik szerintem meg az erkölcs a jóindulat becsület. "

Mármint amikor külön besúgó hálózat volt, mindig volt valaki aki figyelte a többieket és írta a jelentéseket, amik befolyásolhatták az adott személy családi életét. Hát ez nekem minden, csak nem erkölcsös és becsületes.

2019. ápr. 28. 20:51
 52/79 anonim ***** válasza:
100%
Az külön finomság, ha valamelyik felmenőd valamit csinált 56-ban -tökmindegy mit-, akkor az nagy eséllyel kaszálta a továbbjutási lehetőséged a felsőoktatásba. Nekem jogi előadóm említette, mikor belenézett a debreceni levéltárban őrzött iratokba, nem kevés felvételizőt elutasítottak, pont emiatt. Nagyapám se végezhette el a jogi képzést felsőfokon, bár nála osztályidegen jelző játszotta a szerepet, mert dédapám tisztes poszton szolgált a Horthy-érában. És mielőtt ebbe valaki belekötne, semmi erkölcstelent nem követett el.
2019. ápr. 28. 20:58
 53/79 anonim ***** válasza:
0%

“De hidd el, szaktudás és nyelvtudás nélkül külföldön se lesz jó munkád és lakásod könnyen.”

Te valami látnok vagy,te idióta barom?Van 2 nyelvvizsgám is.Erre mit mondasz?

2019. ápr. 28. 21:13
 54/79 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól tették a Kádárék,hogy büntették a rendszer ellenségeit
2019. ápr. 28. 21:14
 55/79 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg qrva jó volt megszívatni azokat, akik nem ártottak semmit, csak olyan társadalmi helyzetből indultak... De nyilván neked nem lett volna kifogásod az ellen, ha így megbélyegeznek.

2019. ápr. 28. 21:16
 56/79 A kérdező kommentje:

Erkölcsösséget úgy értem hogy nem azt nézte az ember hogy tudja megúszni az alkalmazottai kifzetését hogy lehet úgy átverni a kedves vevőt hogy az még törvényes legyen hogy lehet úgy házasodni hogx haszna legyen az embernek ha jön jobb elválni és újraházasodni stb.

Megfigyelés ma is van. Munkahelyeken besúgás ma is van. Mi is változott? Ezt a kis oldalt is ha akarják két perc alatt lenyomozzák.

2019. ápr. 28. 21:29
 57/79 A kérdező kommentje:
Sőt ma ezerszer jobban megtudnak és meg is figyelnek. Edward Snowdent tudnám javasolni tanulmányozásra.
2019. ápr. 28. 21:30
 58/79 A kérdező kommentje:
A politikai hovatartozás meg a felsőoktatásban mindig is jelen volt. Nagyon régen csak a papok lehettek diplomások aztán csak a kommunisták ma meg liberások főleg.. egyeteme válogatja.
2019. ápr. 28. 21:31
 59/79 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem mindegy, a megfigyelés pusztán az állam biztonságát szolgáló területekre terjed ki, vagy a te életedben is kutakodnak, mert a hivatalos ideológiától eltérően gondolkodsz és ezzel potenciális ellenségnek számítasz.
2019. ápr. 28. 21:34
 60/79 anonim ***** válasza:
100%

"Te valami látnok vagy,te idióta barom?Van 2 nyelvvizsgám is.Erre mit mondasz?"

"The style is the man himself"

Ha lenne egy is nem okozna problémát jobban fizető állást találnod. Bár ezzel a stílussal...

Ámbár a nyelvvizsga és a nyelvtudás nem ugyanazt jelenti.

2019. ápr. 28. 21:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!